Ponedjeljak, 10. prosinca, 2018
Veličina teksta

Sličice s Podravkinih putovanja

Bruxelles, rujan 2005.Za uvod u rubriku Reportaže, koja će se popunjavati kako će se odvijati zanimljivi događaji vezani uz klub, odabrali smo nešto iz bogatog slikovnog opusa novinara koji prate RK Podravku Vegetu na njenim europskim i domaćim nastupima. Putovanja su uvijek zanimljiva, a pojedine slike tek s odmakom u godinama postaju vrednije, zanimljivije i bude emocije.

 

BRUXELES, RUJAN 2005.
Za put iz dalekog portugalskog otoka (11. rujna 2005.) iz Madeire trebalo je presjedati u zrakoplove u više europskih gradova. U povratku je u kasno ljeto 2005. godine trebalo ''ubiti'' vrijeme na aerodromu u Bruxellesu, što je radije iskorišteno za obilazak glavnog grada Belgije, gdje su rukometašice Podravke već bile ratne 1991. godine, kada su igrale u obližnjem Viséu. Glavni trg u Bruxellesu živopisno je mjesto. Obilazak je poslužio da se izvan parketa, lopte i mreža upozna ljepota i povijest važnog europskog središta.

DOMODEDOVO, LISTOPAD 2010.
Domodedovo, listopad 2010.Rukometašice Podravke više puta su bile u Rusiji, više puta u Volgogradu i Toljattiju, zatim u Rostovu na Donu, a zadnje je gostoovanje bilo u Čehovu, kada se letjelo preko zrakoplovne luke južno od Moskve, Domodedova. Zajednička fotografija snimljena je 22. listopada 2010. godine ispred izlaza iz aerodromske zgrade, gdje je tri mjeseca kasnije, 24. siječnja ove godine, izvršen teroristički akt s mnogo žrtava.

KNIN, LIPANJ 2008.
Knin, lipanj 2008.Dva puta je Podravka gostovala u Kninu na tradicionalnom turniru: u lipnju 2008. i u lipnju 2009. godine. Druženje rukometašica ima i svoj završni dio, od kojih je najljepši bio posjet 2008. godine obližnjem 22 metra visokom slapu Krčić, kojeg stvara pritoka rijeke Krke, Krkić. ne pamtimo kada su toliko vađeni fotoaparati i kada je načinjeno toliko slika kao kod tog slapa. Svojom ljepotom podsjeća na Plitvice. Priroda je veličanstvena i zato je mnoštvo rukometašica s turnira u Kninu uživalo u krasnom prizoru.

MADEIRA, RUJAN 2005.
Madeira, rujan 2005.A evo i slike iz najvećeg grada i središta otoka Madeire, glavnog grada teritorija Madeire Funchala. Grad ima 45.000 stanovnika u centru, ukupno 104.000, a ime mu u prijvodu znači ''puno kopra''. Naselje datira od 1419. godine. Ako ste ljubitelj sporta, nogometa posebno, onda će vam drago biti znati za podatak da je iz Funchala nogometaš Cristiano Ronaldo.

Grad je pun zelenila i cvijeća, klima je atlantska. U takvom ambijentu snimljena je i zajednička fotografija za uspomenu na posjet dalekom otoku, 967 km udaljenom od Portugala, odnosno Lisabona.

METZ, KOLOVOZ 2007.
Metz, kolovoz 2007.Metz je grad na sjeveru Francuske, sasvim blizu Belgije i Luksemburga, a nije daleko ni Njemačka. Prigodom osvajanja turnira u Luksemburgu u kolovozu 2007. godine, rukometašice Podravke ''skoknule'' su do Metza, gdje su odigrale prijateljsku utakmicu s istoimenim klubom, potom se preko Luksemburga uputile u Njemačku u Giessen, gdje su sudjelovale na humanitarnom turniru, na kojem su u muškom dijelu bili i izvanserijski rukometaši Barcelone za koje je na golu uz Davida Barrufeta stajao i naš Venio Losert.

No, nisu oni tema slika koju objavljujemo. Na slici su Kristina Franić i Anita Gaće u pokrajnoj ulici u Metzu, koja vodi do središta grada. Koju godinicu kasnije eto Kike Franić u dresu Metza i sada šeta tim istim ulicama.

MÜNCHEN, SIJEČANJ 2009.
München, siječanj 2009.Podravka Vegeta prvi puta je u rumunjskoj Vîlcei pobijedila 18. siječnja 2009. godine. No, povratak iz rumunjske zračne luke grada Sibiu do Zagreba bio je dugačak. Nakon slijetanja u Münchenu ostao je čitav dan na raspolaganju u glavnom gradu Bavarske, što je iskorišteno za izlet u grad. Izlet zato što nadzemno-podzemna željeznica od zračne luke do grada vozi oko 45 minuta. Na središnjem münchenskom trgu snimljena je ova fotografija. Ekipi je dekor prekrasna zgrada u pozadini. Ne znamo kako drugi, ali treneri i novinari smazali su nekoliko vrušteva sa senfom i zalili to münchenskim pivom.

OSLO, STUDENI 2008.
Oslo, studeni 2008.Nakon utakmice u Larviku s istoimenim norveškim prvakom (izgubljeno tijesno, 26:27) 9. studenoga 2008. godine, Podravka Vegeta vraćala se poznatim pravcima: autobusom do Osla, odnosno zračne luke Oslo, potom prema Frankfurtu, pa Zagrebu. Vrijeme na aerodromu krati se na razne načine. Na slici vidimo novinare Gorana Čičina-Mašanskera i Ognjena Naglića, potom bivšeg predsjednika, a tadašnjeg člana Uprave Krešimira Mulvaja i trenera Zdravka Zovka u aerodromskom restoranu Kon-Tiki. Norveški pomorski biolog i antropolog Thor Heyerdahl 1947. godine, sa 33 godine starosti, u Južnoj je Americi sagradio splav od balzamova drveta, želeći dokazati da se i prije Kolumba moglo putovati oceanima. Plovio je preko Pacifika 101 dan. Njegova knjiga o tom putovanju čitala se na svim kontinetnima, a splavi Kon Tiki djeca su gradila i u koprivničkim dvorištima, oponašajući norveškog znanstvenika. Zato fotografija iz restorana Kon-Tiki budi uspomene.

OVČARA, LIPANJ 2008.
Ovčara, lipanj 2008.Rukometašice Podravke Vegete 11. lipnja 2008. godine su posjetile Vukovar radi odigravanja prijateljske rukometne utakmice. Tom prigodom obišle su spomen područja grada heroja.

Uz stručna tumačenja stručnjaka obišle su Memorijalno groblje, na kojem je sahranjeno tisuće branitelja Vukovara. Također su upoznale događaje na Ovčari, pogledale Spomen muzej, a na Spomenik golubici na Ovčari položen je i klupski vijenac. Koprivničke sportašice, obilazeći spomen-područja i grad, pokazale su veliko zanimanje za tragičnu ratnu povijest Vukovara.

Na slici je Kristina Franić, koja ovjekovječuje spomen-ploču na zgradi Spomen muzeja na Ovčari.

PAMPLONA, SIJEČANJ 2008.
Pamplona, siječanj 2008.Početkom siječnja 2008. godine Podravka Vegeta sudjelovala je na kvalifikacijskom turniru u Estelli-Lizzara blizu poznatog baskijskog grada Pamplone. Na turniru su pobijedile domaći Itxako, Lepzig i Ormi Patras i ušle u Ligu prvakinja. Rukometašice su stanovale u Estelli-Navaro odakle je i klub Itxako, dok je vodstvo bilo smješteno u Pamploni, mjestu poznatom po trčanju s bikovima uskim gradskim uličicama.

Na slici je spomenik tom ''sportu'', a tehniko Kruno Tkalec pozira pred bikovima bez ikakva straha.

PARIZ, RUJAN 2005.
Pariz, rujan 2005.Dugočasno boravljenje u aerodromskim zgradama zna biti vrlo zamorno. No, rukometašice nikada nisu zbog toga padale u depresiju. Čita se, spava, rješava križaljke, sudoku (Jelčić), a ima mjesta i performansima.

Jednu takvu izvedbu inicirala je u Parizu u rujnu 2005. godine, prigodom odlaska za Madeiru, kapetanica Miranda Tatari (na slici u naočalama). Cure su zaplesale i izvodile bravure na opće zadovoljstvo putnika. Bilo je doista duhovito, bolio je želudac od smijeha.

U ZRAKOPLOVU
U zrakoplovuSlika je napravljena na čarter letu za Dansku. Letova u tu zemlju bilo je puno, a ovaj je bio unatrag 3-4 godine. Nije zabilježeno točno lada u folderima gdje se čuvaju slike. I u zrakoplovu vrijeme se obično krati čitanjem, slušanjem glazbe i spavanjem. Vodstvo i gosti ne jedanput sjeli su u krug i odigrali nekoliko partija belota.

Na dnu slike je HTV-ov novinar Slavko Cvitković u razgovoru s domaćicom zrakoplova i tehničkom potporom čarteru Koprivničancem Ivanom Kolarićem.

SAN SEBASTIAN, SIJEČANJ 2006.
San Sebastian, siječanj 2006.U dva navrata Podravka je igrala s Akaba Bera Berom. Prvi puta boravila je u samom San Sebastianu, a drugi puta, u siječnju 2006. godine, u Irunu. No, slobodno prije podne iskorišteno je za izlet San Sebastianu, gdje je najljepše prošetati uz obalu i gdje se ispod šetališta nalazi plaža u jednom kutku Biskajskog zaljeva Atlantskog oceana.

U šetnji smo naišli na Lidiju Horvat i Svitlanu Pasičnik, očito raspoložene zbog lijepog vremenu, usprkos tome što je bio siječanj. Prigodom prvog posjeta San Sebastianu 2004. godine doživjeli smo i to da je tamo - pao snijeg.

MOST NA TARI, RUJAN 2010.
Most na Tari, rujan 2010.Jedno od težih putovanja je gostovanje u Plevljama u Crnoj Gori, gdje je Podravka Vegeta zadnje dvije sezone igrala u Ligi prvakinja. No, ako je višesatno putovanje autobusom od Podgorice od Plevlja teško, ono je nezaboravno zbog ljepote krajolika.

Zimi su fascinantne planine pokrivene snijegom, a u ostalim mjesecima prekrasna je priroda kada sve ozeleni.

Putovanje u rujnu 2010. godine baš je bilo takvo. Vodstvo ekipe predahnulo je na odmorištu pokraj čuvenog mosta preko rijeke Tare. S lijeva: trener Neven Hrupec, tajnica Ljerka Vresk i direktorica Božica Palčić.

VALENCIJA, SIJEČANJ 2008.
Valencija, siječanj 2008.Podravka Vegeta više puta je gostovala u Španjolskoj i u Valenciji. U siječnju 2008. godine igrala je s Union Ribarrojom u mjestu Ribarroja Turia nedaleko Valencije.

Blizina tog prekrasnog grada omogućuje izlet. Ma koliko god puta došli u taj grad, a Podravka je bila tamo sedam puta, uvijek fasciniraju naranče zimi. U rasadnicima ima plodova i na stablima i podno stabala, a i u gradu su pojedini drvoredi od narančina drveta.

Španjolska, siječanj 2008.Nije čudo što su fizioterapeut Bojan Savić i trener Mato Matijević posegnuli za plodovima. Jesu li samo pozirali, ili su ponešto i ubrali, ostat će tajna.

ŠPANJOLSKA, SIJEČANJ 2008.
Kapetanica Miranda Tatari opet izvodi peroformans. Ovog puta je u pitanju ljubav prema životinjama. Slika je snimljena za vrijeme jednog dugočasnog čekanja autobusa i zabrovanog vozača u jednom mjestašcu nadomak Valencije, u siječnju 2008. godine. Ekipa je isprobala sve da skrati vrijeme, od sjedenja na asfaltu, do obilaska obližnjeg restorana, ali i komunikacije sa životinjama.

Miranda se zaigrala s pesekom.

foto: Ivo Čičin-Mašansker; Goran Čičin-Mašansker

Prije Dalje Stranica:
DEJANA MILOSAVLJEVIĆ//Moj najveći uspjeh je to što sam dio ekipe u najtrofejnijem ženskom rukometnom klubu

DEJANA MILOSAVLJEVIĆ//Moj najveći uspjeh je to što sam dio ekipe u najtrofejnijem ženskom rukometnom klubu…

Vrijeme je da vam uoči velikog izazova koji očekuje rukometašice Podravka Vegete koje će se u 3. kolu EHF Lige prvakinja na domaćem terenu susresti... Opširnije

19. listopada 2018. Klikova:682

ROĐENDANI: Čak dva rođendana naših igračica na današnjem treningu

ROĐENDANI: Čak dva rođendana naših igračica na današnjem treningu

Uz rođendansku pjesmu i lijepe želje počeo je današnji trening na kojem su čak dvije igračice RK Podravka Vegete primile cvijeće u povodu rođendana. Cvijeće... Opširnije

07. rujna 2018. Klikova:532

MARIA HOLEŠOVA: Slovakinja s impozantnim rezultatima je lijevo krilo RK Podravka Vegete

MARIA HOLEŠOVA: Slovakinja s impozantnim rezultatima je lijevo krilo RK Podravka Vegete

Kako smo i najavili predstavit ćemo sve igračice uoči kvalifikacijskih utakmica za EHF Ligu prvakinja. Jedno novo i zanimljivo lice u RK Podravka Vegeti je... Opširnije

23. kolovoza 2018. Klikova:1742

ODLUKA O SAZIVU SJEDNICE SKUPŠTINE RK PODRAVKA s.s.d.

ODLUKA O SAZIVU SJEDNICE SKUPŠTINE RK PODRAVKA s.s.d. Opširnije

27. srpnja 2018. Klikova:454

PODRAVKINI TRENERI // Njih 19, od Zembera do Saračevića

PODRAVKINI TRENERI // Njih 19, od Zembera do Saračevića

Zlatko Saračević postao je 19-i trener prve ekipe Podravke od postanka kluba, tj. u protekle 63 godine. Neki su treneri stolovali jedanput, a neki u... Opširnije

23. lipnja 2018. Klikova:656

NOVI TRENER // Zlatko Saračević: Živjet ću u Koprivnici, kopat ćemo 24 sata da nešto napravimo

NOVI TRENER // Zlatko Saračević: Živjet ću u Koprivnici, kopat ćemo 24 sata da nešto…

Na današnjoj konferenciji za novinstvo direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić predstavila je novog trenera Podravke Vegete Zlatka Saračevića, uz nazočnost člana Nadzornog odbora RK... Opširnije

14. lipnja 2018. Klikova:1140

AKCIJE // Posjetili nas Mišeki iz Tratinčice

AKCIJE // Posjetili nas Mišeki iz Tratinčice

FOTO // Ljerka Vresk Danas (četvrtak) imali smo goste koje uvijek primamo s radošću. Pod vodstvom teta Diane Maronić i Andrijane Galinec posjetila nas je skupina... Opširnije

07. lipnja 2018. Klikova:530

POBJEDA U ŠVICARSKOJ // Hrvatska na pragu Eura 2018.

POBJEDA U ŠVICARSKOJ // Hrvatska na pragu Eura 2018.

Hrvatska reprezentacija u 5. kolu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo svladala je domaćina Švicaesku s 16:33 (8:13) i tako se sasvim približila odlasku na... Opširnije

30. svibnja 2018. Klikova:633

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018. // Slijede odlučujuće utakmice

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018. // Slijede odlučujuće utakmice

Hrvatska ženska seniorska rukometna reprezentacija okupila se u Zagrebu pod vodstvom izbornika Nenada Šoštarića na pripremama za dvije kvalifikacijske utakmice, ujedno i posljednje, za plasman... Opširnije

27. svibnja 2018. Klikova:614

OSVRT // Kako smo osvojili broncu

OSVRT // Kako smo osvojili broncu

TRENERI SURADNICI // Osvrt piše Nenad Smiljanec Na Završnici prvenstva Hrvatske za djevojčice B rođene 2006/07. godine održanoj u Umagu od 17. do 20 svibnja, pravo... Opširnije

22. svibnja 2018. Klikova:773

FESTIVAL RUKOMETA // Giovanni Cernogoraz poučavao novinare u gađanju ''golubova''

FESTIVAL RUKOMETA // Giovanni Cernogoraz poučavao novinare u gađanju ''golubova''

Hrvatski rukometni savez, putem turističke agencije Uniline, za novinare akreditirane na Festivalu rukometa u Umagu organizirao je u petak posjetu olimpijskom pobjedniku u gađanju glinenih... Opširnije

11. svibnja 2018. Klikova:657

NOVO LICE // Prvi dolazak u klub Karine Jožekove

NOVO LICE // Prvi dolazak u klub Karine Jožekove

Bjeloruska reprezentativka, sada u Debrecenu, a od 1. srpnja u Podravki Vegeti u Koprivnici, Karina Jožekova, došla je danas (ponedjeljak) u Koprivnicu kako bi obavila... Opširnije

07. svibnja 2018. Klikova:836

AKCIJE // 17. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Koprivnice

AKCIJE // 17. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Koprivnice

ZAHVALA ORGANIZATORA: Zahvaljujemo klubu i vašim sportašicama i sportašima na pomoći kod organizacije i provedbe 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića grada Koprivnice. Svojim, nastupima i... Opširnije

07. svibnja 2018. Klikova:532

MLAĐE KADETKINJE PH // Pobjedom do 9. mjesta

MLAĐE KADETKINJE PH // Pobjedom do 9. mjesta

Utakmica za 9. mjesto: Darda - Podravka 17:22 (7:14). Podravka je tako zauzela 9. mjesto. IZVJEŠTAJ HRS-a: Utakmicu su sjajnim obranama otvorile vratarke na obje... Opširnije

07. travnja 2018. Klikova:900

MLAĐE KADETKINJE // U subotu s Dardom za 9. mjesto

MLAĐE KADETKINJE // U subotu s Dardom za 9. mjesto

Podravkine mlađe kadetkinje na Završnici PH u Umagu i Bujama pobijedile su večeras sastav Trogira 58 s 16:15 (5:6) i tako izborile susret s Dardom... Opširnije

06. travnja 2018. Klikova:603

MLAĐE KADETKINJE // Pobjedom do borbe za 9. mjesto

MLAĐE KADETKINJE // Pobjedom do borbe za 9. mjesto

U utakmici za plasman od 9. do 16. mjesta na Završnici PH za mlađe kadetkinje Podravka je svladala rukometašice iz Cerne: Multinorm Cerna - Podravka... Opširnije

06. travnja 2018. Klikova:692

MLAĐE KADETKINJE // Poraz od Murvice

MLAĐE KADETKINJE // Poraz od Murvice

Podravka - Murvica 9:16 (4:8) rezultat je trećeg i zadnjeg kola prednatjecanja gurpe D na Završnici PH za mlađe kadetkinje, što se igra u Umagu... Opširnije

05. travnja 2018. Klikova:748

MLAĐE KADETKINJE // Osvojena dva boda s TVIN-om

MLAĐE KADETKINJE // Osvojena dva boda s TVIN-om

U 2. kolu D skupine na Završnici PH za mlađe kadetkinje Podravkine djevojke rođene 2002/2003. osvojile su dva boda: TVIN Virovitica - Podravka 15:16 (7:7). IZVJEŠTAJ... Opširnije

05. travnja 2018. Klikova:764

ZAVRŠNICA MLAĐE KADETKINJE // Vranjic bolji

ZAVRŠNICA MLAĐE KADETKINJE // Vranjic bolji

''Utakmice skupine D, u kojoj su snage odmjerile rukometašice Podravke i Petason Vranjica, donijela je svojevrsni derbi: Podravka - Petason Vranjic 13:15 (6:5). Prvo poluvrijeme... Opširnije

04. travnja 2018. Klikova:738

ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE // Mlađe kadetkinje u Umagu i Bujama

Od 4. do 7. travnja u sportskim dvoranama u Bujama i Stella Maris u Umagu odigrava se Završnica prvenstva Hrvatske za djevojčice rođene 2000. godine... Opširnije

04. travnja 2018. Klikova:667

REPORTAŽA // Kako smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo

REPORTAŽA // Kako smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo

TRENERI SURADNICI // Reportažni zapis Gorana Trajkovskog iz Rumunjske U rumunjskom gradu Cluj¬-Napoca od petka do nedjelje održane su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Mađarskoj između... Opširnije

26. ožujka 2018. Klikova:1006

Juniorke izborile plasman na SP u Mađarskoj

Juniorke izborile plasman na SP u Mađarskoj

Hrvatska ženska juniorska rukometna reprezentacija posljednjeg dana kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pobijedila je Gruziju s 33:18 i tako osigurala plasman na svjetsku smotru. Hrvatska je... Opširnije

25. ožujka 2018. Klikova:773

HUMANITARNOST NA UTAKMICI // Latice raznježile dvoranu

HUMANITARNOST NA UTAKMICI // Latice raznježile dvoranu

Kao što je bilo najavljeno, uz utakmicu je prvorazredni događaj bio posjet članova Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice. Rukometni klub Podravka s.d.d.... Opširnije

15. ožujka 2018. Klikova:911

SENIROKE // I Jukić i Turk u reprezentaciji

SENIROKE // I Jukić i Turk u reprezentaciji

Pred ženskom rukometnom reprezentacijom važni su susreti kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Igrat će se dvije kvalifikacijske utakmice s Norveškom. Prva je... Opširnije

06. ožujka 2018. Klikova:912

SPORTAŠI GRADA 2017. // Najuspješnija prva ekipa, najperspektivnije kadetkinje, nominirane i Vidak i Popović

SPORTAŠI GRADA 2017. // Najuspješnija prva ekipa, najperspektivnije kadetkinje, nominirane i Vidak i Popović

U organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice danas, u utorak, proglašeni su najuspješnije sportašice, sportaši i sportske ekipe grada. Svečanost je održana u Domu mladih... Opširnije

06. veljače 2018. Klikova:948

NOĆ MUZEJA // Četvrti dio

NOĆ MUZEJA // Četvrti dio

U Muzeju grada izložba RK Podravke s.d.d. s naglaskom na 1996. godinu i Podravku Vegetu kada je postala prvak Europe, u Muzeju prehrane predstavljanje svih... Opširnije

27. siječnja 2018. Klikova:952

NOĆ MUZEJA // Treći dio

NOĆ MUZEJA // Treći dio

U Muzeju grada izložba RK Podravke s.d.d. s naglaskom na 1996. godinu i Podravku Vegetu kada je postala prvak Europe, u Muzeju prehrane predstavljanje svih... Opširnije

27. siječnja 2018. Klikova:935

NOĆ M UZEJA // Drugi dio

NOĆ M UZEJA // Drugi dio

U Muzeju grada izložba RK Podravke s.d.d. s naglaskom na 1996. godinu i Podravku Vegetu kada je postala prvak Europe, u Muzeju prehrane predstavljanje svih... Opširnije

27. siječnja 2018. Klikova:867

NOĆ MUZEJA // Prvi dio

NOĆ MUZEJA // Prvi dio

U Muzeju grada izložba RK Podravke s.d.d. s naglaskom na 1996. godinu i Podravku Vegetu kada je postala prvak Europe, u Muzeju prehrane predstavljanje svih... Opširnije

27. siječnja 2018. Klikova:1001

NOĆ MUZEJA O SPORTU // Izložba Rukometašice zlatnog sjaja - RK Podravka

NOĆ MUZEJA O SPORTU // Izložba Rukometašice zlatnog sjaja - RK Podravka

Trinaesta Noć muzeja (petak, 26. siječnja od 18 sati) obilježava se pod temom Muzeji i sport: brže, više, jače / citius, altius, fortius. Danas sport... Opširnije

20. siječnja 2018. Klikova:856

Iduće utakmice

  • 12.01.
    11. kolo 1.HRL za žene LOKOMOTIVA-PODRAVKA VEGETA
  • 19.01.
    12.kolo 1.HRL za žene// ZAMET-PODRAVKA VEGETA

1.Hrvatska rukometna liga za žene sezona 2018/2019.

 Rnk Klub Odigrane Gol razlika Bodovi
1. PODRAVKA VEGETA  9 +169 18
2. LOKOMOTIVA 9 +132 18
3.  BJELOVAR  10 +12 15
4. SESVETE AGROPROTEINKA  9 +35 14
5. KOKA 10 +24 13
6. DALMATINKA  10 -25 12
7. ZRINSKI  8 -6 6
8. MURVICA  7 -53 4
9. SPLIT 2010  8 -41 2
10. OSIJEK 8 -49 2
11. ZAMET 8 -52 2
12. TREŠNJEVKA 6 -69 2
13. UMAG  8 -77 2

 

Liga prvakinja/skupina C

 Rnk Klub Uta Bod +/-
1. Györi 6 12 +70
2. Krim Mercator 6 6 -11
3.  Thüringer  6 3 -20
4. Podravka Vegeta 6 3 -39
<<  Prosinca 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
       1  2
  3  4  5  6  7
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
JAKOHotel Picok
Multipower SportsfoodDeRoyal
Grad KoprivnicaTuristička zajednica grada Koprivnice
FordKraš
Fleet ExpertRadnik
IoTNetLana Grupa
BIOBAZAJANAF