PozivnicaRukometni klub Podravka sportsko dioničko društvo u petak 21. kolovoza 2015. godine obilježava šezdeset godina ženskog rukometa u Koprivnici i kluba. U opsežnom poslu slanja pozivnica nisu bile dostupne adrese ni saznanja o svim sudionicima klupskog života u proteklih šest desetljeća.

Stoga klub moli sve one koji nisu dobili pozivnice poštom ili e-mailom, a koji su bili dio kluba u bilo kojem razdoblju, da dođu na svečanost u petak 21. kolovoza 2015. u 13 sati u Domoljub u Koprivnici gdje će se održati svečana sjednica, a potom i na ručak i druženje u Domu mladih te na utakmice i svečanosti otvaranja jubilarnog 10. Memorijalnog turnira Josip Samaržija Bepo u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici (pozivnica s rasporedom je priložena).

Poziv se jednako odnosi na igračice, trenere, članove uprava i ostale dužnosnike kluba u šezdesetgodišnjem razdoblju.
Rukometni klub radovat će se njihovu odazivu, kao i odazivu gledatelja na utakmice turnira 21. i 22. siječnja, kada će nam u gostima biti mađarske prvakinje FTC iz Budimpešte, slovačke prvakinje Iuventa Michalovce i slovenske prvakinje Krim Mercator iz Ljubljane.

Molimo prijatelje na Facebooku i na web stranici kluba (www.rk-podravka.hr) da prošire ovu obavijest.