Olimpijada osnovaca skupna slikaPod pokroviteljstvom Grada Koprivnice u organizaciji Društvo naša djeca Koprivnica, u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom i Obrtničkom školom, sve iz Koprivnice, uz podršku Podravke, gotovo 1000 učenika nižih razreda koprivničkih osnovnih škola i COOR Podravsko sunce sudjelovalo je na Školskoj olimpijadi.

Olimpijada osnovaca skupna slikaOva najmasovnija dječja manifestacija, posvećena obilježavanju Dana grada i 10. obljetnici proglašenja Koprivnice Gradom prijateljem djece, pretvorila je sportsku dvoranu Srednje škole u najveselije mjesto u gradu. Mali osnovci su se uz burnu podršku s tribina natjecali u skoku u dalj, trčanju, bacanju loptice, štafetama, nogometu i graničaru.

Podjela medalja Najboljima su na njihovo veliko oduševljenje medalje uručivali uspješni mladi koprivnički sportaši, među kojima su bile i rukometašice Podravke 2 Lino Klara Petričević, Ana Sikavica, Lucija Jandrašić i Katarina Borac. 

Podjela medaljaPodjela medaljaPodjela medaljaPodjela medalja