U 6.kolu 1.HRL za U12 na gostovanju u Virovitici osvojena su još četiri vrlo vrijedna boda u borbi za odlazak na završnicu Prvenstva Hrvatske. Podravka 1 je upisala dvije vrijedne pobjede protiv Orahovice i Virovitice. Orahovicu je svladala rezultatom 24:12, a Viroviticu 20:11. U prve dvije utakmice koje su unutar konkurencije za završnicu najkorisnijim igračicama su proglašene Lora Premec i Stela Ivanček. Podravka 2 koja stječe iskustvo kroz ovu ligu i natječe se izvan konkurencije poražena je i od Virovitice i Garešnice, a najkorisnijim igračicama su proglašene Lorena Habek i Ema Dvekar.

Lora Premec//najkorisnija igračica//foto: arhiva

Zadovoljna sam prikazanim igrama a posebno igrom u obrani većeg dijela igračica Podravke 1 i pomalo se krećemo prema sistemu igre koji želim da igramo. Osim nagrađenih igračica Premec i Ivanček želim pohvaliti Džinić, Komar, Janeković i na vratima odličnu Sočev koje su u obje utakmice bile nositeljice igre i svaka dala veliki doprinos u pobjedama – rekla je trenerica Snježana Petika.

Stela Ivanček, najkorisnija igračica//foto: arhiva

 U Podravki 2 još uvijek imamo problema jer veliki dio igračica mora shvatiti poantu timskog sporta. Ema Dvekar pokazuje konstantnu kvalitetu i odlučnost u svakoj utakmici no nažalost nema baš veliku pomoć u suigračicama. Osim Dvekar dobru je igru pokazala Vadla, a odličnu je igru u obrani prikazala Habek i na momente golmanica Feljak. To nažalost nije bilo dovoljno za pozitivniji rezultat.

Lorena Habek i Ema Dvekar najkorisnije igračice

Orahovica – Podravka 1 12 : 24 – Lora Premec

Podravka 1 – Virovitica 20 : 11 – Stela Ivanček

Podravka 2 – Virovitica 11 : 20 – Ema Dvekar

Podravka 2 –  Orahovica 11 : 21 – Lorena Habek

Foto: ustupila Gordana Dvekar/arhiva Lora Premec i Stela Ivanček