Danas je nakon izborne skupštine održana svečanost potpisivanja ugovora s pet gradova koji su uključeni u Master plan EHF-a i HRS-a „Rukomet u vrtićima“. To su Bjelovar, Koprivnica, Pakrac, Poreč i Virovitica, a s Gradom Zagrebom će ugovor biti potpisan naknadno. Svečanosti potpisivanja ugovora za projekt Vrtko bili su nazočni direktorica Rukometnog kluba Podravka Vlatka Mihoci i gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić. Rukometni klub Podravka, grad Koprivnica i Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice su zajedničkim snagama već od ove jeseni u rad male Sportske škole uz ostale sportove uključili i dodatnu aktivnost rukomet pa je ovo samo točka na i odlične sportske priče koja će vjerujemo baš i kao Mala sportska škola na ovom području zaživjeti. Velika je radost da su djeca od malih nogu aktivna i da uz rad sa stručnjacima i trenerima imaju prilike upoznati osnove brojnih sportova, a između ostalog sada je tu i rukomet.

Foto: HRS

Dvije novoformirane rukometne skupine vodi licencirana trenerica Dragica Džono, inače trenerica i u Školi rukometa RK Podravka.

Napomenimo i kako je jedna od članica radne skupine koja je bila na raspolaganju voditeljici projekta Lidiji Bojić-Čačić i Koprivničanka te istaknuta djelatnica u sportu Marina Tomac-Rojčević.

Cijela galerija je dostupna na stranici HRS-a. Klik na link.