Iako smo Završnicu za mlađe kadetkinje imali mogućnost pratiti putem Live streama HRS-a, ali smo i redovito izvještavali o istima uvijek nakon ovakvih natjecanja volimo dobiti i osvrt trenera na cjelokupan dojam koji je ostavila ekipa. Tako smo i ovoga puta te dojmove dobili od naše trenerice Đurđice Zečević koja je na ovogodišnjoj Završnici vodila čak dvije ekipe, podravkine kadetkinje i mlađe kadetkinje. Dok su se kadetkinje vratile sa srebrnom medaljom, mlađima je promaklo treće mjesto no medalju su dobile i za četvrto jer su u polufinalu od njih bile uvjerljivo bolje djevojke iz Lokomotive, dok je u utakmici za treće mjesto bolja bila Dalmatinka. Evo što je o svemu rekla trenerica Đurđica Zečević. 

Kako su rezultati naših utakmica i konačni plasman redovno praćeni na web stranici kluba samo ću ih ukratko ponoviti. Upisali smo 4 pobjede u grupi (Udarnik, Radnik, Sesvete, Sinj), pobjedu u četvrtfinalu protiv Zameta i dva poraza, jedan u polufinalu s Lokomotivom i drugi s Dalmatinkom za 3.mjesto. Iako rezultati zadnjih dviju utakmica bacaju nešto tamnije svjetlo na naš ukupan nastup, četvrto mjesto smatram uspjehom jer je to naš realni domet u ovom trenutku. Poraz od Lokomotive je možda malo previsok, pogotovo što je iznenadni pad u igri došao tek u drugom poluvremenu, ali za protivnika smo imali odlično selekcioniranu i vrlo kvalitetnu ekipu koja je to i dokazala superiornim osvajanja naslova prvaka. U utakmici za 3.mjesto protiv Dalmatinke, igranoj svega par sati nakon polufinalne utakmice. Na djevojkama se vidno osjetio mentalni pad zbog predhodno izgubljene utakmice i završilo je kako je završilo. Svim svojim djevojkama nemam što zamjeriti, dapače, dale su sve od sebe u granicama svojih mogućnosti, a svojim ponašanjem na terenu i van njega dostojno su prezentirale naš klub – rekla je trenerica Đurđica Zečević. 

, Završnice prvenstva Hrvatske za djevojke, 1. HRL U15 Poreč, Hrvatska, 29.04.2023., Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Dodajmo i kako je Katja Gregurić izabrana u najbolju sedmorku turnira, kao najbolje lijevo krilo prvenstva što je uvijek lijepa nagrada za pojedinke. 

Čestitke Katji Gregurić koja je izabrana kao najbolje lijevo krilo u „ sedmorku“ prvenstva u ekipi
ima još potencijala uz neke nedostatke koje moramo ispraviti u narednom razdoblju. U kolegici Mariji Mišković imala sam odličnog suradnika, a ekipi su velika podrška bili naši navijači kojima se ovim putem zahvaljujem na glasnoj podršci tijekom prvenstva – rekla je trenerica Đurđica Zečević.