Rukometašice Podravke 2 Lino su odigrale svoju prvu pripremnu utakmicu i to s Viroviticom 1234. Bila je to prva u nizu, a slijedi ih još uoči početka natjecateljske sezone ova je završila 33:25 u korist domaće ekipe Podravke 2 Lino. Rezultat u ovim trenucima nije u fokusu no trener Nenad Smiljanec je zadovoljan prikazanim i imao je nekoliko riječi o prvoj utakmici.

Iako je bilo dosta grešaka, djevojke su odradile odličnu utakmicu. Prikazale su agresivnu obranu s puno pokretljivosti i agresivnosti prema napadačici. Bilo je grešaka koje u ovoj fazi dolaze zbog umora, ali isto tako zbog samog učenja i starih automatizama. Pristupom i dosadašnjim, ali i budućim radom na treningu sve će to ubrzo doći na svoje. Napadački smo iznenađujuće dobro kontrolirali loptu s obzirom na težinu rada u ovoj fazi priprema – rekao je trener Nenad Smiljanec. 

Podravka 2 Lino:Galinec, Marijanović, Horvat; Ivančić 1, Domović 1, Cvelber 3, Stručić 4, Smiljanec 9, Javorić 3, Rumek 2, Đelekovčan 7, Hrnčić 3. Trener: Nenad Smiljanec.

Virovitica 1234: Volenik, Velić 5, Veršec 9, Lipovac, Dujmović 3, Crnoja 5, Majkovčan, Zeman, Jug 1, Bardić 2, Čor.

Foto: Ivan Hajmaši