Završen je mini rukometni turnir Sv. Nikola u Varaždinu za djevojčice rođene 2012. i 2013. godište. U svakom godištu sudjelovale su po 2 ekipe. U odličnoj atmosferi turnir se odigravao na dva terena u kojem su sve djevojčice imale prilike sudjelovati, zabaviti se, uživati u mini rukometu i susresti se s ekipama iz Varaždina, Marofa, Čakovca i Sv. Ivana Zeline.
Naša Podravka 1 – djevojčice rođene 2012. godine ostvarile su odličan rezultat osvojivši 2. mjesta. Odličnom igrom i sportskom borbenošću došle su do finala. U finalu su se susrele s ekipom ŽRK Zrinski Čakovec gdje su izgubile na sedmerce.
Veliko je to iskustvo za naše djevojčice gdje su se susrele s novim izazovima i gdje su dale svoj maksimum te na kraju i napravile odličan rezultat. Djevojčice rođene 2012. godine – Podravka 2 osvojile su 7. mjesto, nešto slabiji rezultat no borile su se i trudile pa je za njih ujedno važno i iskustvo igranja utakmica što će na ovaj način i dobiti. U skupini djevojčica rođenih 2013. godište naše djevojčice Podravka 1 i Podravka 2 osvojile su 5. odnosno 6. mjesto. Zabave i sportske neizvjesnosti nije nedostajalo.
Ovo je još jedan veliki turnir na kojem su naše sve djevojčice imale prilike sudjelovati. Zahvaljujemo se domaćinu na izuzetno kvalitetnoj organizaciji. Djevojčice su vodile trenerice Marija Mišković i Barbara Stančin. Bravo za sve!