Rukometašice Podravke 2 Lino su ostvarile uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Cerni i svladale domaćina rezultatom 30:41 (14:23).

Iz  utakmice odigrane u nedjelju u Cerni  Linice su u Koprivnicu donijele  dva nova boda. U utakmici s puno golova  došla je do izražaja kvalitetnija igra naših djevojaka, naročito u napadu. U obrambenoj igri moglo bi se naći  ponešto zamjerki, tim više, što je Galinec na golu bila izvrsno raspoložena. U napadu su igrom i golovima dominirale Đelekovčan, Smiljanec i Strugar uz svesrdnu pomoć ostalih suigračica. Kretanje rezultata omogućilo je uvođenje u igru svih igračica tako da se od 10 raspoloživih igračica u polju, čak 8 njih upisalo u listu strijelaca. Sve u svemu , nakon gostujuće pobjede od 11 golova razlike, protiv vrlo borbene ekipe iz Cerne, nema mjesta nezadovoljstvu, a određene nedostatke u igri pokušati ćemo ispraviti u nadolazećem vremenu – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

U subotu 10.prosinca u Virovitici druga ekipa igra odgođenu utakmicu  6.kola protiv trenutačno prvoplasirane domaće ekipe.

Podravka 2 Lino:Galinec,Ivančić 3, Domović 3, Cvelber 2, Miklić 2, Stručić 3,Zvonar, Smiljanec 10, Javorić, Marijanović, Đelekovčan 10, Horvat, Strugar 8.

Izvještaj pripremila:Đurđica Zečević