Ovog vikenda je u Pitomači odigrano 2. kolo mini rukometne Lige sjever u kojem su djevojčice U10 podijeljene u dvije skupine Podravka 1 i Podravka 2 odigrale ukupno 4 utakmice.
Podravka 1 se u prvoj utakmici susrela s ekipom Pitomača 2, a bila je to utakmica u kojoj su male podravkašice bile nadmoćnija ekipa kako fizički tako i tehnički te su bile puno efikasnije i spretnije. Pobijedile su 26:6.
Na drugom terenu igrale su Podravka 2 i Pitomača 1 te su djevojčice Podravke 2 u ovoj utakmici izgubile. Pitomača 1 je u ovoj utakmici bila uvjerljivija ekipa te su sukladno tome i upisale pobjedu uz rezultat 6:17.
U sljedećoj utakmici igrale su Pitomača 1 i Podravka 1 i u toj su utakmici mlade podravkašice bile puno bolja ekipa te su uvjerljivo dominantnije slavile rezultatom 9:34.
U ogledu Podravke 2 i Pitomače 2, kretanje rezultata je od samog početka išlo u korist domaćina te je domaća ekipa na kraju slavila rezultatom 9:13.
Sljedećeg vikenda 4.12. ove će djevojčice nastupiti na mini-rukometnom turniru u Varaždinu gdje će trenerica Marija Mišković voditi sve djevojčice, podijeljene u četiri ekipe tako da sve dobiju mogućnost igranja. Sve će to biti dobro iskustvo za naše najmlađe djevojčice kojima su ovo prve utakmice.

Čestitamo

na ostvarenim pobjedama i sigurni smo da će im nova iskustva i turniri biti prilika da sve zajedno postanu još bolje.

Čestitke i trenerici Mariji Mišković.
Rezultati:
Podravka 1 vs Pitomača 2 26:6
Podravka 2 vs Pitomača 1 6:17
Pitomača 1 vs Podravka 1 9:34
Podravka 2 vs Pitomača 2 9:13