Gradonačelnik grada Koprivnice, kako je od milja naziva ‘celog sveta prestolnice’, Mišel Jakšić je danas sa svojom delegacijom obišao zaposlenice Rukometnog kluba Podravka i podario im ruže. Na svom je facebook profilu istaknuo i neke od želja koje upućuje izravno ženama.

”Odgovornost, radna etika, stručnost i predani rad kvalitete su koje kod žena posebno dolaze do izražaja. Žene su nositeljice velike i važne uloge, a to je odgoj i obrazovanje mladih generacija i to od kućnog odgoja pa sve do odgojno obrazovnog sustava u kojem su većinom zaposlene. Nažalost, unatoč svemu još uvijek na razini Hrvatske postoje razlike u plaći, razlike prilikom zapošljavanja, razlike prilikom pružanja mogućnosti. Na nama, koji imamo mogućnost donošenja odluka, je da se zalažemo i borimo za jednake mogućnosti, odnosno da ženama omogućimo jednake prilike kod zapošljavanja i jednake plaće za njihov rad, da im omogućimo sigurnost na radnom mjestu. Nadalje, na nama je da im omogućimo da slobodno odlučuju o svojim sudbinama, da im pružamo mogućnost izbora te stvaramo društvo u kojem će biti sigurne i zaštićene. Drage Koprivničanke, drage žene, od srca vam čestitam Međunarodni dan žena!”, s lijepim se željama svim ženama obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Rukometni klub Podravka svakima danom ispisuje nove stranice povijesti u ženskom rukometu i veseli nas što nas je i ove godine gradonačelnik razveselio ovim tradicionalnim posjetom koji nam je izmamio osmijehe. Ovu ćemo priliku iskoristiti i kako bi svim ženama, djevojkama, majkama, sestrama, prijateljicama i navijačicama prenijeli najljepše želje za njihov dan u ime svih naših igračica i cijelog klupskog radnog kolektiva.