U Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo u petak, 14. listopada s početkom u 19.30 sati djevojčice U12 otvaraju ovogodišnje prvenstvo 1.HRL za žene U12, Regije Sjever. Uvertira ovogodišnjoj borbi za plasman na državnu završnicu bit će međusobni susret između Podravke 1 i Podravke 2.

U 1. HRL U 12 Regija Sjever natječu se naše dvije ekipe, Podravka 1 i Podravka 2 koje predvodi trenerica Đurđica Zečević. Van konkurencije natječe se Podravka 2 dok se za plasman na Završnicu formalno može izboriti Podravka 1. Bez obzira na to zbog broja djevojčica kao i proteklih godina jedna ekipa igrat će ovu ligu van konkurencije jer je to važno za iskustvo mlađih djevojčica koje će sljedeće godine biti spremnije za natjecateljske izazove. U Regiji Sjever je prijavljeno 14 ekipa od toga prvih sedam iz te regije osigurava plasman za državnu završnicu koja će se održavati od 19. do 23.5. 2023. godine u Poreču. Našim djevojčicama i trenerici želimo sreću u izazovima koji slijede.

Ulaz u dvoranu je slobodan stoga pozivamo roditelje, bake, djedove, sestre, braću i sve ostale zainteresirane da dođu bodriti naše mlade nade.