Rukometašice Podravke 2 Lino su u 14. kolu 2.HRL sjever slavile na gostovanju u Garešnici rezultatom 25:35.

Iako smo igrali bez dvije dosad ponajbolje igračice (Smiljanec i Đelekovčan) koje su odsutne zbog priprema kadetske reprezentacije u utakmici s Garešnicom uknjižena su dva nova boda. Odluka da se utakmica ne odgađa pokazala se ispravnom jer se dobilo na samopouzdanju svih ostalih igračica. To ukazuje i konačni rezultat utakmice. Doduše, prvo poluvrijeme bilo je rezultatski neizvjesno, ali u drugom su potpuno otpuštene kočnice, zaigralo se agresivnije, pucački raspoloženije pa povoljan rezultat nije mogao izostati. U takvoj igri prednjačila je Domović s 13 golova, a vrlo dobru pratnju imale su Miklić(7) i Javorić (5). I sve ostale igračice dale su svoj doprinos u igri kao i vratarka Galinec – rekla je trenerica Zečević. 

Uvjerljiva rezultatska rezultat pred kraj utakmice omogućila je i uvođenje mlađih igračica s klupe, koje su, iako fizički slabije opravdale dato povjerenje – dodala je Zečević.

I na ovoj utakmici nije izostala podrška roditelja-navijača što je djevojkama bio razlog više da daju sve od sebe.

Podravka 2 LINO: Galinec, Jakupanec, Domović 13, Cvelber, Miklić 7, Stručić 3, Zvonar, Javorić 5, Rumek 1, Horvat, Ferčec, Gregurić 3, Hajdinjak 1, Lengelić 2, Napan, Adžaga.