13. kolo nije donijelo sreću domaćim igračicama. Bodovi su ovoga puta sasvim zasluženo, pripali gošćama iz Varaždina  čemu su dobrim dijelom i Linice doprinijele svojom igrom. To se posebno odnosi na igru u prvom poluvremenu kada je nakon ravnopravne igre prvih 15 minuta igra druge ekipe pala te su dozvolile protivnicama da se uvjerljivo rezultatski odvoje. Drugi dio utakmice izgledao je bolje, ali to je mala utjeha u odnosu na konačan rezultat, 26:32 u korist protivničke ekipe.

U ekipi Koke, kod nekoliko igračica vidjela se zrelost i iskustvo stečeno kroz igranje 1.lige, ali uzroke naše slabije igre prvenstveno moramo potražiti u našim redovima. Igrom je podbacila cijela ekipa, a nedostajalo je i golgetersko  raspoloženje do sada ponajboljih igračica s kojima bi vjerojatno rezultat bio povoljniji -rekla je trenerica Zečević. 

Podravka 2 Lino: Galinec, Domović 2, Cvelber 2, Miklić 7, Stručić 3, Zvonar 3, Smiljanec 3, Javorić 1, Đelekovčan 3, Horvat, Ferčec 1, Gregurić 1, Lengelić, Radiček, Adžaga