U nedjelju je ekipa Podravka 2 Lino odigrala 7. kolo 2.HRL sjever u kojem je poražena od donedavnog prvoligaša iz Zeline. Prvih 30 minuta izgledalo je dosta dobro za domaću ekipu jer su kontrolirale utakmicu te u kontinuitetu vodile uz disciplinu u obrani, ali i napadu. Iako su u prvom poluvremenu imale čak i 6 pogodaka prednosti i to prvi puta tamo u 19. minuti, ali i u nastavku susreta ta se prednost malo istopila prema kraju prvog dijela, ali su Linice mogle otići zadovoljne na odmor uz 4 pogotka prednosti i rezultat 17:13.
U drugom poluvremenu uslijedila je nešto drugačija slika i do 35. minute Zelina se priključuje na pogodak zaostatka, pogodak je realizirala Gudek i taj je trenutak na kraju i odredio daljnji tijek utakmice. Uvjerljiva prednost koja se držala u prvom dijelu sada je bila na 1-2 razlike i Zelina je kontinuirano pritiskala što je uvuklo strah u ekipu koja u nedjeljnom sastavu nije mogla biti potpuna. Pet minuta prije kraja Zelina izjednačuje te je to ujedno i bio ključan trenutak u kojem druga ekipa zbog nerealiziranih stopostotnih šansi i tehničkih grešaka ostaje kažnjena od puno iskusnije ekipe koja na kraju odnosi bodove iz Koprivnice uz rezultat 29:31. U ovom je susretu za Linice ponovno najefikasnija bila Tara Đelekovčan koja je postigla 9 pogodaka.
“Cure su odlično igrale prvih 40 minuta. Uslijedio je nesretni niz u kojem nismo realizirali neke stopostotne šanse i to je unijelo strah u ekipu što je na kraju, iskusna ekipa Zeline koja broji nekoliko odličnih prvoligaških igračica iskoristila.”
Podravka 2 Lino: Galinec, Marijanović, Horvat; Ivančić 4, Domović 6, Cvelber 4, Miklić, Stručić 2, Zvonar, Javorić 2, Rumek 2, Đelekovčan 9, Ferčec, Gregurić, Hajdinjak, Napan. Trener: Nenad Smiljanec.
Isključenja: Podravka 2 Lino 12 min( Ivančić, Domović 2+2. Cvelber 2+2, Miklić)/Zelina 18 min(Kranjec, Čaleta, Šelko 2+2, Tokić, Gudek, Briški 2+2, Marković)
Sedmerci: Podravka 2 Lino 2/3/Zelina 4/7