Linice su upisale uvjerljivu pobjedu na gostovanju 4. kola u Osijeku. Savladale su domaću ekipu rezultatom 35:43. Trener Nenad Smiljanec imao je razloga biti ponosan na ekipu koja je u nedjelju hrabro i borbeno upisala nove bodove protiv jake ekipe koja u svom sastavu ima i nekoliko igračica prve ekipe.
U utakmici u kojoj je palo gotovo 80 pogodaka djeluje kao da se obrane uopće nisu igrale, ali oni koji su bili prisutni mogli su vidjeti da je to bila prava borbena utakmica, jako brzog tempa s jako brzim kontrama. U našoj su ekipi i dalje djevojke koje igraju isključivo drugu ligu, a s druge strane Osječanke su u svom sastavu imale nekoliko igračica koje već dvije godine skupljaju i prvoligaška iskustva. Kad pogledamo na naš ogled s tom ekipom za treće mjesto na Završnici, koji nam je osigurao medalju u odnosu na sada, kada je Osijek pojačan za još četiri igračice, mogu reći da naša ekipa ima kvalitetu i rukometno znanje, a ja kao trener mogu samo biti ponosan na ono što su djevojke pokazale i svaka im čast na ovome što su napravile – rekao je trener Nenad Smiljanec.
Podravka 2 Lino: Galinec, Horvat, Marijanović; Ivančić 2, Domović 4, Jakopanec, Miklić 3, Stručić 3, Zvonar 1, Smiljanec 14, Javorić 8, Đelekovčan 8, Gregurić, Lengelić, Napan. Trener: Nenad Smiljanec
📸Dražen Pevač i Silvija Đelekovčan