U posljednjem 22. kolu ovogodišnjeg prvenstva 2.HRL-sjever Podravka 2 LINO izborila je još jednu pobjedu 37:30 protiv Cerne.

Iako rezultat sugerira drugačije, do pobjede se došlo tek dobrom igrom u drugom poluvremenu. Početak utakmice kao i cijelo prvo poluvrijeme naša ekipa nije bila onakva kakvu smo navikli gledati, a nasuprot su bile izrazito motivirane, borbene i razigrane gošće. Kraj poluvremena to je odao i rezultatom jer je bilo +6 za gostujuću ekipu. U drugom dijelu kao da je istrčala neka druga ekipa, vodstvo gostiju lagano se topilo i u 43. minuti konačno smo prešli u vodstvo koje se samo povećavalo do kraja utakmice. Razlozi slabijoj igri mogu se pripisati prošlotjednoj nekompletnosti ekipe, ali i pristupu koji ne mogu pozdraviti jer svakako moraju u svakom trenutku davati sve od sebe kako zbog njih samih tako i zbog kluba kojeg predstavljaju – rekla je trenerica Đurđica Zečević. 

Realizacijom se ponovno istakla Smiljanec(11) uz dobru pratnju Đelekovčan (9), Domović(6) i Javorić (6). Ovom utakmicom završila su natjecanja ove ekipe u svim kategorijama dok se trenažni proces nastavlja do sredine mjeseca lipnja.

Podravka 2 LINO – Multinorm Cerna  37:30 ( 13:19)

 Podravka2 LINO: Galinec, Domović 6, Cvelber, Stručić 4, Zvonar, Smiljanec 11, Javorić 6, Rumek, Đelekovčan 9 ,Marijanović, Horvat, Gregurić, Hajdinjak, Lengelić,Milivojević, Liščak 1