Rukometašice Podravke 2 Lino su uoči reprezentativne pauze odigrale 5. kolo 2.HRL sjever protiv Đurđevca i upisale poraz 21:33. Odabranice Nenada Smiljanca su do ove utakmice imale maksimalan učinak u četiri utakmice sa sjajnim obrambenim i napadačkim vještinama no ovo izdanje nije bilo ono najbolje što ova ekipa može pružiti. Đurđevčanke su do ove pobjede došle rutinski što i ne čudi s obzirom da su se u našim redovima nizale tehničke pogreške te je učinkovitost šuta bila na nižoj razini. Vrijedi pohvaliti Đelekovčan koja je čak osam puta zatresla mrežu protivnica kao i Leu Smiljanec koja je postigla ukupno 6 pogodaka. Svoj komentar nakon utakmice dao je i trener Nenad Smiljanec.

Trener Nenad Smiljanec// foto: Ivan Brkić

Nažalost u ovoj utakmici ekipa nije pokazala ono što ih je krasilo u prethodnih 4 odigranih kola kako u obrani tako i u napadu. Kad tako kreneš igrati utakmicu s ekipom kao što je Đurđevac u kojem su iskusne igračice, jednostavno ne možeš drugačije proći. Strašno puno promašaja i tehničkih grešaka gdje je postotak šuta ispod 50 posto, utakmica tako završi. Bez obzira što bi mi željeli da to bude u jednom nizu. Nažalost kod takvih ekipa kao što je naša ekipa, dolazi do oscilacija, ali nadam se da će biti što rjeđe i u što manjem obimu – rekao je trener Nenad Smiljanec.

Podravka 2 Lino:Marijanović, Horvat; Ivančić 1, Jakopanec, Domović, Cvelber, Miklić, Stručić 2, Zvonar, Smiljanec 6, Rumek 3, Đelekovčan 8, Lengelić, Napan. Trener: Nenad Smiljanec

Foto: Ivan Brkić