S drugog uzastopnog gostovanja Linice se vraćaju s dva osvojena boda i rezultatom 29:36.

Ove subote bodovi su, zasluženo, uzeti ekipi Virovitice koja je prema položaju na tablici slovila za favorita. Gotovo, tijekom čitavog trajanja utakmice u vodstvu je bila naša ekipa sa 1-3 gola razlike da bi veću razliku ostvarili u zadnjoj četvrtini utakmice. Iako su igrale protiv daleko iskusnijeg protivnika naše igračice pokazale su odgovornu, discipliniranu i zrelu igru kako u fazi obrane tako i u napadu. Zbog takvog pristupa sve igračice na čelu s opet odličnom Nikom Galinec zavrjeđuju pohvale i čestitke, a takav pristup igri treba im biti putokaz za dalje – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

ŽRK Virovitica 1234  – Podravka 2 LINO   29:36 (15:18)

S ovom utakmicom i osvojenim 4-im mjestom završen je jesenski dio sezone, a natjecanje nastavljamo sredinom 2. mjeseca. Do tog vremena, uz zasluženi odmor,  ostat će i dovoljno vremena da se ekipa pripremi za nastavak natjecanja – rekla je Zečević.

Podravka 2 LINO: Galinec, Ivančić 3, Domović 3, Cvelber, Miklić, Stručić 5, Zvonar, Smiljanec 8, Javorić 1, Rumek 3, Đelekovčan 6, Marijanović, Strugar 7, Horvat