Sa subotnjeg ranog gostovanja koje je na rasporedu bilo već u 12.30 sati u Čakovcu naša ekipa je ponijela nova dva boda nakon uvjerljive pobjede nad ekipom Zrinskog 2, 24:39, poluvrijeme 11:14.

Od samog početka nametnuli smo naš tempo igre koji je rezultirao stalnim vodstvom od 3-4 gola razlike. U drugom poluvremenu još smo pojačale tempo i odlučnost, disciplinirale igru u obrani i koncentraciju u napadu te samo povećavale razliku u golovima do konačnih 15 razlike u našu korist. Tome su najviše pridonijele vanjske igračice, koje su što golovima, što asistencijama prema pivotima iz minute u minutu stvarale sve veću rezultatsku prednost. Usprkos dobroj igri , gol razlika bila bi možda i manja da na golu nije stajala izvrsna Nika Galinec (15 obrana) kojoj se dobrim obranama pridružila i Antea Marijanović (3) – rekla je Đurđica Zečević nakon utakmice. 

Utakmicu je kao zamjena odsutnom treneru Nenadu Smiljancu vodila trenerica Đurđica Zečević.

Podravka 2 Lino: Galinec (15), Marijanović (3); Ivančić 7, Domović 6, Cvelber 1, Miklić, Stručić 3, Zvonar 1, Javorić 4, Rumek 10, Đelekovčan 7, Horvat, Gregurić, Hajdinjak, Lengelić, Adžaga

Foto:Dražen Pevač