Mlađe kadetkinje odlično su položile ispit u prve četiri utakmice i slavile protiv Udarnika, Radnika, Sesveta i Sinja. Danas su doznale i protivnice u utakmici četvrtfinala, a to su djevojčice iz Zameta koje su danas pobijedile Dugopolje. Utakmica četvrtfinala je na rasporedu u 15.30 sati, a prijenos možete gledati na You tube kanalu HRS-a.

U prvoj utakmici su svladale Udarnik 18:14, u drugoj Radnik i to uvjerljivo rezultatom 33:20. Prvog dana su se titulama najboljih igračica okitile Katja Gregurić i Katja Napan na čemu im čestitamo. Uslijedio je odmor i drugi dan kada su na rasporedu u jutarnjim satima bile Sesvete koje igraju odličan rukomet i vrlo su kvalitetna ekipa. Bila je to prilično zahtjevna i teška utakmica u kojoj je unatoč tijesnom rezultatu pri samom kraju, naša ekipa pronašla snagu te su na kraju zasluženo slavile 18:16. Popodne je na redu bio Sinj te je i to sjajno položila naša ekipa i slavila 23:18. Najboljim su igračicama u te dvije utakmice proglašene Dora Ferčec i vratarka Nika Galinec.

Danas je prijepodne za djevojke bilo malo rasterećenije, ali poslije podne slijedi važna utakmica sa Zametom za prolazak u polufinale. Iščekujemo utakmicu i navijamo, a navijaju i roditelji, braća, sestre, bake, djedovi i svi oni koji su ponovno uzeli rekvizite i otišli bodriti djevojke u Poreč pa smo stoga jedna od ekipa koja ima najglasniju podršku.

Još jednom čestitke trenerici Đurđici Zečević, ali i pomoćnoj trenerici Mariji Mišković, čestitke djevojkama koje su uistinu prava ekipa i naravno nagrađenim pojedinkama.

Samo hrabro dalje!