U četvrtak je u Čakovcu odigrano prvo kolo međužupanijske mini rukometne lige. Nastupili smo s dvije ekipe U10 Podravka 1 i Podravka 2. U svakoj ekipi je nastupilo 10 igračica i sve su dobile svoju priliku. Prvu utakmicu je Podravka 1 odigrala sa Zrinskim to je bio revanš nakon turnira u Samoboru gdje su naše djevojčice poražene u finalu.
Iako su Podravkine djevojčice bile tehnički nadmoćnije i bolje čini se da su bile pod dojmom nove dvorane jer su cijelu utakmicu vodile 2,3 pa i 4 razlike i na kraju izgubile 14:12 zbog slabije igre u posljednjih 5 min.
Drugi susret bio je međusobni između Podravke 1 i Podravke 2 gdje je Podravka 1 ipak s puno jačim sastavom pobijedila 12:2.
U trećem su se susretu Podravka 2 i Zrinski podjednako borili, ali na kraju je završilo 12:10 u korist Zrinskog.
Posljednja je utakmica bila van konkurencije između starijih djevojčica Zrinskog 2011. godište, mlade Podravkašice su u toj utakmici protiv starijih djevojčica odigrale sjajnu utakmicu i pobijedile 15:2, iako se ta utakmica ne boduje, bilježi se rezultat koji potvrđuje da su u prvoj utakmici jednostavno izgubile koncetraciju u ključnom dijelu utakmice i stoga je zaključile minimalnim porazom. No sigurno je da se utakmice igraju i dalje i da će kroz ovakve utakmice stjecati prijeko potrebno iskustvo.