Završio je 4. po redu Lino Kup koji je okupio stotinjak djevojčica iz cijele Hrvatske. Na ovogodišnjem je turniru ekipa trenerice Snježane Petike uvjerljivo, bez poraza osvojila prvo mjesto. Od prve utakmice pokazale su dominaciju i svojim suparnicama nisu uopće davale mogućnost da im se približe. U prvom kolu prvog dana turnira pobijedile su 24:8, vršnjakinje iz Đurđevca. Najbolja je strijelkinja u prvoj utakmici bila mlada Katja Gregurić s ukupno pet postignutih pogodaka. Isti dan u SD Vinko Zember djevojke su se susrele s Cetinom koju su uvjerljivo svladale 22:9. U toj je utakmici najbolja strijelkinja bila Vanessa Lengelić s ukupno šest postignutih pogodaka.
Drugi dan turnira djevojke su nastavile pobjednički niz i upisale pobjedu protiv Virovitice 1234, rezultatom 30:17, a najbolja je strijelkinja ponovno bila Vanessa Lengelić sa ukupno osam postignutih pogodaka.
Popodne je bilo rezervirano za finale sa ŽRK Trogirom 58 u kojem su mlade podravkašice bile ponovno uvjerljive rezultatom 28:12 i zasluženo podigle pehar 4. LINO Kupa u Koprivnici u kategoriji U14. U posljednjoj su utakmici najefikasnije bile Maja Elena Hajdinjak i Ana Adžaga svaka s postignutih 5 pogodaka. Cure su ukupnom zbroju na ovom turniru postigle 104 pogotka, a ono što se može reći je da je ovo generacija koja će u novoj natjecateljskoj sezoni zasigurno biti vrlo dominatan protivnik i da se nadamo da ćemo slaviti još puno puno velikih pobjeda.
Evo i dojmova naše trenerice Snježane Petike. 

Nakon još jednog odigranog turnira, ovaj puta na domaćem terenu na redu je sumiranje utisaka. Turniri su iznimno važni za razvoj mladih igračica, izgradnju njihovog igračkog potencijala, a meni kao njihovoj trenerici daju uvid u stanje igračica koje treniram, kako prihvaćaju moje ideje, sustav i način rada. Turniri, odnosno utakmice, uvijek su najbolji pokazatelji onoga što se trenira i na njima se najbolje vidi kako igračice primjenjuju znanja stečena na treningu.Prema viđenom više sam nego zadovoljna i ponosna na moje cure. Igra i pristup svih mojih cura je bio na visokom nivou i svaka je dala svoj doprinos stvaranju rezultata i osvajanju Lino turnira pred našom publikom koja nas je zdušno bodrila. Neke igračice koje su do nedavno bile u drugom planu polako se promeću u glavne igračice na koje se može ozbiljno računati.Na turniru je za najbolju proglašena  Vanessa Lengelić iako je svaka od njih mogla ponijeti tu titulu, ali Vanessa je možda ovaj puta bila za nijansu bolja od drugih jer je besprijekorno odrađivala zahtjevne obrambene zadatke koje smo dogovarali. U daljnjem razdoblju nastavljamo s radom i nadogradnjom igre s malo više individualnog rada i ispravljanja uočenih grešaka – rekla je trenerica Petika.

Trenerica Snježana Petika uputila je i lijepe pohvale svima koji su radili na organizaciji turnira.

Na kraju pohvala ide i našim vrijednim djelatnicama kluba Ljerki Vresk, Maji Sokač te Romani Mihalec koje su se trudile da na turniru sve besprijekorno funkcionira, kao i kolegi voditelju Škole rukometa Nenadu Smiljancu. Pohvala i zahvala ide i svim volonterkama curama iz Podravkine 2.ekipe kao i sutkinjama i sucima koji su obavili odličan posao bez obzira što smo se mi treneri ponekad ljutili na neke njihove odluke – rekla je trenerica Snježana Petika. 

Elena Popović je nagradu za najbolju igračicu turnira uručila talentiranoj Vanessi Lengelić//foto: Ivan Brkić
Za Podravku 1 su nastupale(golovi zbrojeni)
Nika Galinec, Tara Galić;Lucija Horvat3, Klara Jakupanec 6, Dora Ferčec 10, Katja Gregurić 14, Maja Elena Hajdinjak 15, Vanessa Lengelić 20, Anja Milivojević 1, Katja Napan 12, Ema Šajković 3, Laura Lišćak 5, Ana Adžaga 15. Trenerica: Snježana Petika
NAGRAĐENE POJEDINKE:
Djevojčice U14 (rođ. 2008-2009)
Najbolja vratarka Ivana Rogulj (ŽRK Trogir 58)
Najbolji strijelac Tena Jurlina 28 golova (ŽRK 1234 Virovitica)
Najbolja igračica Vanessa Lengelić (RK Podravka 1)
Poredak U14:
1. RK Podravka
2.ŽRK Trogir
3. ŽRK 1234 Virovitica
4.RK Cetina
5. ŽRK Koka
6. RK Đurđevac
7. RK Podravka 2
Dodajmo i kako je zbog velikog broja igračica trenerica Snježana Petika vodila dvije ekipe. Nažalost, nisu imale tako dobar učinak kao njihove kolegice, ali na svakoj utakmici držale su protivnice u rezultatskoj neizvjesnosti. Zbog malog rostera igračica bilo im je teže pratiti ritam svih 30 minuta, a i priključile su se u ekipu mlađe igračice kako bi nadomjestile manjak igračica koje su bile odsutne zbog odlaska na maturalac. Sukladno tome te su djevojčice ipak puno teže mogle parirati iskusnijim i starijim igračicama no ovo im je bilo vrlo vrijedno iskustvo za budućnost.

I sa njihovim prikazanim igrama sam vrlo zadovoljna, no, da je bilo malo više koncentracije na postavljene taktičke zadatke, dogovore i sugestije s klupe i rezultati bi bili vjerojatno bolji – zaključila je trenerica Snježana Petika. 

Sastav Podravke 2 sa ukupno postignutim golovima:

Petra Ciler, Melani Glavnik, Tea Rukavina – 6, Katja Galović, Dorotea Feljak, Lorena Čengija, Doroteja Ivančan – 3, Sara Banfić – 14, Helena Potočnjak, Ela Radiček – 22, Antea Jelović – 2, Lora Tetec, Lucija Marijanović

Foto: Ivan Brkić/Izvještaj: Snježana Petika i Romana Mihalec