Antonio Pranjić ima 32 godine, diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je usmjerio rukomet, a s 23 godine je stekao zvanje magistar kineziologije. Svoje trenerske vještine brusi već šestu godinu kao dio sportskog kolektiva Rukometnog kluba Podravka. U prvoj je godini radio kao trener najmlađih djevojčica, a u sezoni 2019./2020. se prvoj ekipi priključio kao pomoćni trener Zlatku Saračeviću.

U 2020. godini je preuzeo funkciju koordinatora Škole rukometa no zbog obaveza s prvom ekipom tu je funkciju privremeno napustio te se posvetio dodatnom profesionalnom trenerskom usavršavanju i radu s prvom ekipom. Funkciju koordinatora ponovno je preuzeo početkom ove godine.

Početkom 2021. obranio je Završni rad na temu (“Analiza parametara situacijske učinkovitosti hrvatske ženske reprezentacije na Euru EHF-a 2020. u Danskoj”) čime je svoj rukometni trenerski put okrunio i Master Coach licencom koja je najviši stupanj obrazovanja za rukometne trenere. Nakon toga je kao pomoćni trener u prvoj ekipi radio s još nekim poznatim trenerskim imenima kao što su Neven Hrupec, Goran Mrđen i Željko Babić. Sva su ta iskustva bila dragocjena u njegovoj trenerskoj karijeri te je dobio priliku da znanja koja je stekao ambicioznim i predanim radom kroz četiri godine na mjestu pomoćnog trenera, sada i primijeni u radu s prvom ekipom.

Podsjetimo, nakon promjene na klupi i odlaska Željka Babića, trener Antonio Pranjić je preuzeo prvu ekipu i ulogu glavnog trenera. Potpisivanjem ugovora zaključena je i posljednja formalnost te je službeno potvrđeno kako će Antonio Pranjić, Podravku Vegetu voditi do 30. lipnja 2023. godine.

Zahvaljujem Upravi i Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju. U ovom trenutku, maksimalno smo fokusirani na preostali dio sezone. U posljednjih mjesec dana napravili smo pomake u dijelu gdje smo smatrali da je to bilo potrebno. Igračice ispunjavaju sve zahtjeve i ciljeve koji su pred njih postavljeni. Do kraja sezone nam je želja podignuti našu igru i pokazati što ova ekipa može te ostvariti sve pobjede  – rekao je trener Antonio Pranjić.