Pogled s klupe // Foto Ivo Čičin-MašanskerU 17. kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta gostuje u Dugom Selu. Utakmica Dugo Selo 55 – Podravka Vegeta igrat će se u subotu 3. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 17,30 sati,

Suci će biti: Ivan Luketić i Lovro Tomović, a nadzornik HRS-a Boris Crnojević.

Bilo bi iznenađenje da Dugo Selo 55 napravi – iznenađenje i otme bod ili dva Podravki Vegeti. Koprivničanke su u uzlaznoj formi, s pojačanom vanjskom linijom (Ihnjeva), a to je i zadnja utakmica prije derbi utakmice s Lokomotivom, na kojoj će se vjerojatno biti i odlučeno tko će biti prvak ove sezone.

Lokomotiva 3. i 10. ožujka igra utakmice u Challenge Cupu s nizozemskim Virto Quintusom iz Poeldijka. Zato su njezine prvenstvene utakmice odgođene (Split 2010, Podravka Vegeta). Odluka je HTV-a, koji je utakmicu na jesen prenosio, da ovoga puta neće biti prijenosa iz Koprivnice. Stoga je danas, u petak, u dogovoru s Lokomotivom, Podravka odredila datum odigravanja: to će biti u četvrtak 15. ožujka u 18 sati.

Malo povijesti: s istoimenom ekipom (Van der Vort Quintus) Podravka Vegeta igrala je u prvoj kvalifikacijskoj rundi za ulazak u grupnu fazu Lige prvakinja u sezoni 2006/2007. Obje utakmice igrala je u Koprivnici i obje pobijedila s 33:20 i 28:25.

Strpimo se, dakle. Do Dana D 13 je dana.