Rukometašice Podravke rođene 2008./2009. otputovale su na Završnicu Prvenstva Hrvatske koja se od 25. travnja do 29. travnja održava u Poreču. Na Završnicu se kvalificiralo ukupno 20 ekipa i to pet prvoporedanih ekipa iz Regije Jug, sedam iz Regije Sjever, četiri iz Regije Zapad 1 i četiri iz Regije Zapad 2. Podravkašice iz Regije Sjever na ovu završnicu odlaze kao prvoplasirana ekipa. Igraju se dvije utakmice dnevno svaka 2×20 minuta uz odmor od pet minuta.

Ekipe koje su se kvalificirale na Završnicu jesu: Trogir 58, Dalmatinka, Dugopolje, Sinj, Split, Podravka, Zrinski, Novska, 1234 Virovitica, Radnik, Koka, Đakovo, Zamet, Zelina, Udarnik, Samobor, Lokomotiva, Sesvete, Trešnjevka Zagreb i Ivanić.

Ponosna sam jer su i naše djevojke U14 osigurale put na Završnicu PH u Poreč. Čeka nas četiri dana sportskih uzbuđenja uz naporan tempo utakmica i djevojke će zasigurno davati sve od sebe u svakoj utakmici. Mi smo u skupini B s jako dobrim ekipama Sinj, Udarnik, Radnik i Sesvete i sigurno je da nam neće biti lako, ali cilj će biti u svakoj utakmici pokazati najviše što možemo, a vjerujemo da će nam to donijeti i dobre rezultate. Zahvaljujem se trenerici Mariji Mišković koja će mi biti pomoć na ovoj završnici, kao i našim navijačima koji nas dolaze bodriti u Poreč- rekla je trenerica Đurđica Zečević.

Sutra kada natjecanje počinje bit će objavljeno još detalja o natjecanju, a i ovoga puta sve ćete utakmice moći pratiti putem You tube kanala HRS-a.

ZAVRŠNICA SKUPINA A

1.Novska

2.Ivanić

3.Trogir ‘58

4.Zelina

5.ŽARK Split

ZAVRŠNICA SKUPINA B

1.Sesvete

2.Radnik

3.Udarnik

4.Podravka

5.Sinj

ZAVRŠNICA SKUPINA C

1.Dalmatinka

2.Koka

3.Trešnjevka Zagreb

4.Zamet

5.1234 Virovitica

ZAVRŠNICA SKUPINA D

1.Zrinski

2.Đakovo

3.Dugopolje

4.Lokomotiva Zagreb

5.Samobor