Rukometašice Podravke Vegete 23. travnja u nedjelju s početkom u 17.00 sati na domaćem terenu dočekuju ekipu Lokomotive Zagreb u 22. kolu 1.HRL za žene.

Događaj je to koji je uvijek prilično popraćen i uz europske utakmice ovaj je derbi uvijek atraktivan sportski događaj koji dolaze popratiti svi ljubitelji sporta, ali i vjerni pratitelji kluba. Uvertira utakmici bit će posvećena našim kadetkinjama i trenericama koje su postale viceprvakinje ovogodišnje završnice Prvenstva Hrvatske. Nagradit će ih se prigodnim poklon paketima za srebrnu medalju. U nedjelju će najmlađe navijače tako dočekati popularna maskota, Lino, a pridružit će se i simpatična i razigrana Mirka Kompostirka koju ćete po prvi puta imati prilike vidjeti u našoj dvorani.

Najmlađe će razveseliti Lino i Mirka Kompostirka

U Lino kutku će mališane dočekati grickalice i bojanke te će imati prilike da se u veseloj atmosferi druže s najdražim maskotama. Bit će to prava sportska nedjelja koja će biti otvorena uz dvije utakmice mlađih dobnih kategorija jer na derbi stiže i Rukometni klub Gospić s pedesetak svojih djevojčica. Utakmice mlađih kategorija će krenuti u 12.00 sati kada će podravkašice U-12 pod vodstvom trenerice Snježane Petike odigrati prijateljski susret s istim uzrastom ekipe iz Gospića dok će u 13.45 biti na rasporedu međusobni ogled mlađih kadetkinja U-14 pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević.

U nedjelju vas u dvorani čekaju najdraže maskote Lino i Mirka Kompostirka//foto: Ivan Brkić

Konferencija za medije uoči ovog važnog sportskog događaja održat će se u četvrtak s početkom u 11.30 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo gdje će utakmicu najaviti trener Antonio Pranjić te igračice Larissa Kalaus i Sara Šenvald, a dodajmo i kako će utakmicu prenositi Sportska televizija. Ulaz u dvoranu je besplatan te nije potrebna ulaznica, a na ulazu možete uzeti i navijačke pljeskalice kako biste svojim angažmanom bili vjetar u leđa našim djevojkama u ovom važnom prvenstvenom susretu.