Ana Turk još godinuDogovori o kadrovima Podravke Vegete u idućoj sezoni vode se i dalje.

– Prve razgovore sa svim sadašnjim igračicama imali smo već u prosincu. Od tada do danas s igračicama su obavljen jedan, dva ili tri razgovora. Rezultat toga je dosad već objavljena lista, uz dodatak da i Ana Turk ima ugovor na još godinu dana – rekla je za službene klupske internetske stranice sportska direktorica RK Podravka s.d.d. Miranda Tatari Šimunović.

Tatari Šimunović obavijestila je o još jednom odlasku iz kluba:

– Nakon što je dogovoren odlazak Ivane Kapitanović u Metz, sada je to učinjeno i s Ivanom Dežić. U vrlo korektnim razgovorima s njom utvrđeno je da je to njena odluka.

Ivana Dežić u PoljskuDežić nam je to danas potvrdila:

– Razgovori s klubom bili su korektni, sve smo dogovorili. Ostajem do kraja lipnja i silno želim s Podravkom osvojiti prvenstvo i kup i onda krenuti dalje.

Ivana je završila školovanje na fakultetu, slijedi sportski napredak:

– Pružila mi se prigoda da odem u inozemstvo i odzvala sam se pozivu poljskog kluba Pogon Ščećin, gdje ću nastupati od iduće sezone – rekla je Dežić.

Dakle, s igračicama se razgovaralo i razgovarat će se. Do sada je poznato 15 igračica. To su vratarke Jukić, Ečimović, Risović, kružne napadačice Debelić, Džono, Popović, krila Turk, Zadravec, Karlovčan, Pavlović i vanjske igračice Ihnjeva, Ježikava, Mrđen, Petika, Milosavljević.

Miranda Tatari Šimunović izvjestila nas je da će se razgovori voditi i dalje (Vidak, Krsnik, Toth), i da će sve biti poznato nakon Završnice kupa tj. za 10-12 dana.