Nimalo ohrabrujuće vijesti stižu iz svlačionice našeg rukometnog kluba. Nakon što je ekipa prije samo koji tjedan odradila proces samoizolacije zbog nekoliko nažalost pozitivnih igračica, u našim redovima došlo je do nove zaraze koronavirusom.

Odrađen je razgovor s predstavnicima EHF-a, predstavnicima CSKA i epidemiološkom službom te je odlučeno kako je današnja utakmica odgođena. Novi datum odigravanja još se ne zna. Prema uputama epidemiologa, sve igračice koje nisu pozitivne moraju u samoizolaciju na deset dana, osim onih koje su već proboljele virus.

– Ovo nema veze s razumom. Gotovo niti jednu utakmicu nismo pripremali u punom sastavu bilo zbog zaraze, bilo zbog raznih ozljeda. Pored svega toga, od pojave koronavirusa nemamo mogućnost niti treniranja u jutarnjem terminu u našoj dvorani i vjerojatno smo jedina ekipa u Ligi prvakinja kojoj se to događa. Svakodnevno se susrećemo s nevjerojatnim stvarima i to sve treba kako tako podnijeti. Vidjet ćemo što nas sve skupa očekuje u narednim tjednima pa ćemo valjda biti pametniji – rekao je trener Saračević nakon što je donesena današnja odluka.

Sada nastupa reprezentativna stanka uslijed nadolazećeg EP koje se trebalo održati u Danskoj.