Rukometašice Podravke Vegete su danas odigrale još jednu prijateljsku utakmicu na gostovanju u Celju. Upisale su uvjerljivu pobjedu 25:32, poluvrijeme 11:16. Bila je to još jedna priprema u razdoblju kada Podravka trenira sa šest igračica manje s obzirom da su one trenutno na Europskom prvenstvu u Sloveniji. Zbog toga su se i danas priključile igračice druge ekipe Tara Đelekovčan, Una Ivančić i Gabriela Domović. U redovima koprivničke ekipe danas je najefikasnija bila Vuković sa sedam postignutih pogodaka, šest je postigla Guskić, a pet Pandža. Djevojke su danas od prve minute nametnule svoj ritam, uz čvrstu i pokretljivu obranu, vodstvo naše ekipe nije dolazilo u pitanje ni u jednom trenutku, a veseli i činjenica da su i mlade nade opravdale ukazano povjerenje trenera Željka Babića. Zahvaljujemo se domaćinima iz Celja na gostoprimstvu i odličnoj utakmici.

Ovo je idiličan završetak još jednog radnog tjedna, a sljedeći tjedan nastavlja se u ritmu treninga i utakmica, najprije je u srijedu na rasporedu još jedna pripremna utakmica u Bjelovaru dok je za vikend 19. studenog na rasporedu i 8. kolo 1.HRL za žene s Kokom na domaćem terenu, a utakmica počinje u 19.00 sati.

Podravka Vegeta: Tucaković (7), Galinec (2+1); Zadravec 1, Vuković 7, Stelmakh 4, Guskić 6(4), Strugar 2, Mrđen 2, Vuljak 3, Pandža 5(2), Ivančić 1, Đelekovčan, Domović 1. Trener: Željko Babić