U utorak 30. kolovoza 2022. godine s početkom u 17.00 sati u klupskim prostorijama je održana Glavna skupština Rukometnog kluba Podravka s.d.d. Glavnoj skupštini bilo je prisutno 8 dioničara koji raspolažu s 98 % udjela u temeljnom kapitalu. Najvećeg dioničara Grad Koprivnica predstavljao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Glavna skupština donijela je Odluke čiji prijedlozi su bili prethodno objavljeni u Narodnim novinama, te na web stranici RK Podravke s.d.d., tako da je Glavna skupština donijela odluku:

  • o davanju razrješnice Upravi i Nadzornom odboru za 2021. g.,
  • o rasporedu i uporabi dobiti ostvarene poslovanjem u 2021. g.
  • o imenovanju revizora društva za 2022. g.
  • o imenovanju Maria Tomiše za člana Nadzornog odbora na mandatno razdoblje od četiri godine, budući da je s danom 28. travnja 2022. g. ostavku na mjesto članice Nadzornog odbora podnijela Nataša Tetec.

Ispred Grada Koprivnice kao većinskog dioničara s nekoliko se riječi prisutnim dioničarima obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

”Hvala svima koji su danas došli ovdje i hvala svima koji svakog dana uz puno energije i entuzijazma doprinose radu Kluba. Mogu reći da mi je drago da vidim da se unazad nekoliko tjedana atmosfera jako promijenila i da mislim da definitivno za RK Podravku dolazi lijepo vrijeme i sunčani dani. Hvala svima i sretno!” – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.