Djevojčice i dječaci iz novootvorene OŠ Podolice uživali u sportskim aktivnostima

Ovogodišnju prezentaciju škole rukometa RK Podravke otvorili smo uz zanimljive aktivnosti u novootvorenoj školi u Koprivnici OŠ Podolice. U toplo uređenoj, modernoj zgradi i još ljepšoj novoj sportskoj dvorani dočekala su nas nasmijana lica budućih sportašica i sportaša, a nadamo se i rukometašica i rukometaša. Bili su izuzetno poslušni i zainteresirani za ono što su im danas došli prezentirati koordinator Škole rukometa Nenad Smiljanec, trenerice Đurđica Zečević i Maja Sokač te tri mlade igračice Iva Stručić, Jana Miklić i Ena Cvelber. Već tradicionalno promociju škole rukometa  provodimo uz podršku ravnatelja, a u dogovoru s nastavnicima u svim gradskim školama. Prilika je to koju izuzetno cijenimo i koja nam omogućava da na jedan dinamičan način prezentiramo rad naše Škole rukometa. Prošlih je godina takva vrsta animacije bila iznimno uspješna te je upravo to potaknulo još veći interes za upise stoga smo odlučili s ovakvim načinom promocije nastaviti i dalje. 

Animacija je prošla vrlo uspješno, a djeca su uživala na malim sportskim poligonima gdje su imala prilike pokazati svoje rukometne vještine i preciznost. Bilo je puno smijeha i veselja te su mnoge djevojčice, ali i dječaci pokazali da su itekako talentirani za sportove s loptom.

Učiteljicama u OŠ Podolice su ostavljeni upisni informativni listići koje zainteresirani roditelji mogu zatražiti ili se jednostavno javiti na e-mail adresu skola.rukometa@rk-podravka.hr, gdje će dobiti sve potrebne informacije o terminima treninga i kontaktima trenera za pojedina godišta kao i ostale važne informacije.

Za novu generaciju djevojčica rođenih 2014./2015. godine koje upisujemo roditelji se mogu javiti i izravno trenerici Dragici Džono na broj 098536405. One djevojčice koje imaju svoje upisne listiće mogu ih popunjene ponijeti sa sobom na prvi trening, a ostale će ih djevojčice dobiti na prvom treningu. Svi oni koji nemaju upisne listiće ili ih djeca nisu dobila mogu izravno kontaktirati s trenerima koji će ih uputiti gdje i kada se održavaju treninzi, a procedura upisa bit će obavljena na prvom sljedećom treningu.

KONTAKTI TRENERA za upise po godištima:

Koordinator Škole rukometa- Nenad Smiljanec (trener 2. ekipe)  098863190/ e-mail: skola.rukometa@rk-podravka.hr (adresa za dostavu upisnih informativnih listića)

2008./2009.- Snježana Petika 0996651615

2010./2011.- Đurđica Zečević 0989241326

2012./2013.-Marija Mišković 0921787555

2014./2015.-Dragica Džono 098536405

Foto: Romana Mihalec