Rukometašice Podravke 2 Lino su odigrale 3.kolo 2.HRL sjever na domaćem terenu protiv ekipe Garešnice. Današnju utakmicu su završile rezultatom 37:30, poluvrijeme 18:14. Naše cure su danas bile bolja ekipa te su napravile uistinu puno lijepih poteza te uz dobru obranu i kreativnost u napadu dolaze do još jedne pobjede i nova dva boda. Svoj komentar o odigranoj utakmici na domaćem terenu dao je trener druge ekipe Nenad Smiljanec.

”Djevojke su odlično ušle u utakmicu s puno motiva i želje za igrom. U prvih 15 minuta do rezultata 8:8 imale su prednost od 1-2 pogotka razlike, ali u tom trenutku pada koncentracija i gošće odlaze na +3. Ne zadugo jer su serijom 7-0 naše cure vratile kontrolu, rezultat je nekoliko minuta prije kraja prvog dijela bio 15:11. Pokazale su karakter i želju te na poluvrijeme otišle s četiri pogotka prednosti. Super su odigrale drugo poluvrijeme uz sitne oscilacije i napokon su nakon nekoliko utakmica u kojima su imale prednost od pet i više golova tu prednost uspjele zadržati do kraja te im čestitam na požrtvovnosti i igri. Vesele nas ovakve utakmice u kojima je protivnik čvrst, jak te stariji i iskusniji jer djevojke tako stječu znanje i pokazuju napredak. Ova je liga zato iznimno važna za njihov igrački rast i razvoj.”

Podravka 2 Lino: Galinec, Horvat, Marijanović; Ivančić, Domović, Cvelber 1, Miklić, Stručić 1, Zvonar 5, Smiljanec 11, Javorić 4, Rumek 4, Đelekovčan 9, Gregurić, Lengelić, Adžaga 2.
📸Romana Mihalec