U 15. kolu 2.HRL-sjever Podravka 2 Lino je upisala poraz na domaćem terenu. Za to se pobrinula druga ekipa Osijeka koja je slavila rezultatom 27:33, uz rezultat poluvremena 16:18.

I ovu utakmicu ekipa je igrala bez kadetskih reprezentativki Đelekovčan i Smiljanec koje su jučer osvojile broncu na Mediteranskom prvenstvu, a vratarka Nika Galinec bila je na okupljanju s juniorkama. Osječanke su pak došle u punom sastavu sa 6-7 igračica koje inače igraju za njihovu seniorsku ekipu. Upravo je to iskustvo bila prevaga u njihovu korist, s kojim se mlade podravkašice, mlađe u prosjeku 2-4 godine, nisu mogle ravnopravno nositi.

No dobro je što su i ovoga puta priliku za igru dobile i mlađe igračice (2008/09 godište) koje su u svojih dvadesetak minuta nastupa pokazale odličnu igru. Već u nedjelju upravo ekipa U 14 igra u Lipiku u sklopu redovnog kola HRL-U14, a protivnici su ekipe Novske i Lipika – rekla je trenerica Zečević.

Najbolja je strijelkinja u redovima Podravke bila Domović sa sedam pogodaka, a odmah iza nje, mlada Katja Gregurić koja je zabila četiri pogotka.

Podravka 2 LINO: Domović 7, Horvat L. 1, Cvelber, Miklić 1, Stručić 1, Javorić 2, Marijanović, Rumek 2, Horvat L. (vratar), Ferčec 1, Gregurić 4, Hajdinjak 3, Lengelić 2, Napan, Liščak 2, Adžaga 1.