Utakmicu 12.kola s Brodom je Podravka 2 Lino (Slavonski Brod) na zamolbu domaće ekipe odigrala već u petak i kući se vratila oko ponoći bogatija za 2 nova boda. U 2. HRL sjever Podravka 2 Lino je upisala pobjedu 28:34, uz rezultat poluvremena 13:14.

Iako krajnji rezultat ne sugerira bila je to utakmica s vrlo borbenim domaćim igračicama i nije bila ni malo laka. Usprkos stalnom vodstvu Podravke 2 Lino tijekom svih 60 minuta bio je potreban maksimalan oprez i koncentracija jer se domaćin u nekoliko navrata opasno približavao. Na kraju ipak je presudila kvalitetnija igra i fizička pripremljenost igračica Podravke 2 Lino. Od slabijih strana u igri treba spomenuti preveliki broj propuštenih „zicera“ kao i povremenu slabiju igru u obrani na čijem će se poboljšanju i dalje inzistirati. Ipak je ovo bilo prvo odigrano kolo u nastavku prvenstva i još k tome daleko gostovanje.

Sve igračice koje su igrale zaslužuju pohvalu, a posebno se igrom i realizacijom istakla Tara Đelekovčan. Ovaj puta smanjena je bila rotacija u igri mlađih igračica jer iste već u nedjelju očekuje gostovanje u Dardi i utakmice u ligi „U 14“ – rekla je trenerica Zečević.

Podravka 2 Lino: Galinec, Domović 5, Cvelber 2, Miklić 5, Stručić 3, Zvonar, Smiljanec 4, Javorić 3, Đelekovčan 12, Horvat, Hajdinjak, Lengelić, Napan, Adžaga.

Čestitke cijeloj ekipi na ostvarenoj pobjedi, kao i trenerici Zečević.

Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević