Iza nas je reprezentativna pauza što znači da se ekipa od ovog tjedna ponovno okupila iako su sve igračice koje su ostale u klubu redovito trenirale i pripremale se za nastavak obaveza u prvenstvu i Kupu. Prvi izazov koji slijedi je gostovanje u Pločama gdje ekipu očekuje utakmica 17. kola 1.HRL za žene protiv ekipe Dalmatinke. Utakmica će se igrati u Domu sportova u Pločama u nedjelju, 12. ožujka s početkom u 17.00 sati. Za nedjeljni sastav su zbog bolesti upitne Ana Pandža i Elena Popović, a ogled su najavili trener Antonio Pranjić i igračica Nikolina Zadravec.

U nedjelju nas očekuje utakmica protiv Dalmatinke koja je uvijek nezgodna na svom terenu zbog agresivne i duboke obrane protiv koje se zahtijeva drugačije razmišljanje u napadu nego što je to slučaj u utakmicama protiv ostalih protivnika u prvenstvu. Mi ćemo kao i uvijek tražiti od naših igračica ozbiljan pristup od samog početka te maksimalnu angažiranost tokom cijele utakmice – rekao je trener Antonio Pranjić.

Trener Antonio Pranjić najavio je nedjeljnu utakmicu//foto: Ivan Brkić

Ekipa koja je na sredini tablice, a mi od prve minute moramo ući agresivno i angažirano u obrani koja je zapravo temelj naše igre i iz te obrane povuć brzu polukontru i kontru i zabiti što više lakih golova. Mislim da svaka od nas mora dati svoj maksimum i držati se dogovorenog s trenerom te vjerujem da uz dobru i kvalitetnu obranu i organiziran napad neće biti nekih problema i da dva boda dolaze s nama u Koprivnicu – rekla je Nikolina Zadravec.