Rukometašice Podravka Vegete u srijedu gostuju u Velikoj Gorici. Otvara se tim gostovanjem sezona natjecanja u Kupu gdje se podravkašice priključuju u osmini finala. Utakmica je na rasporedu u 20.00 sati u Dvorani srednje škole u Velikoj Gorici.  Domaćin ove Kup utakmice bit će Udarnik, drugoplasirana ekipa 2.HRL zapad, koja je po prvi puta izborila ulazak među 16 najboljih. Uvertira ovoj utakmici bit će i utakmice mlađih dobnih skupina koje su dio inicijative domaćina. Nastupit će dvije Podravkine ekipe i to djevojčice U12 pod vodstvom trenerice Snježane Petike i U14 pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević.

Počinje Kup, natjecanje u kojem Podravka uvijek ima velika očekivanja. Sutra gostujemo u Velikoj Gorici gdje ćemo po prvi puta nastupiti protiv ekipe Udarnika. Tu ekipu pratimo i znamo da pruža dobre igre u svom rangu natjecanja. Utakmicu ćemo shvatiti ozbiljno i od prve minute ću tražiti čvrstu i agresivnu obranu te pokušati nametnuti brzi ritam – rekao je trener Antonio Pranjić.

Otvaramo Kup natjecanje za žene, gostovanjem u Velikoj Gorici, a natjecanju se priključujemo u osmini finala. To je ekipa koja pokazuje svoje kvalitete u ligi u kojoj se natječe. Mi želimo dobro ući u utakmicu uz čvrstu obranu i pokazati dobru igru u gradu kojem prva ekipa nastupa po prvi puta – rekla je Hannah Vuljak uoči susreta osmine finala hrvatskog kupa za žene. 

Raspored utakmica mlađih dobnih kategorija:

Djevojčice U12 Udarnik – Podravka 17:30

Djevojke U14 Udarnik – Podravka 18:30

Seniorke ŽRK Udarnik vs Podravka Vegeta 20.00