U srijedu 15. veljače je na rasporedu 13. kolo 1.HRL za žene u Rijeci, a rukometašice Podravke idu na gostovanje Zametu. Podsjetimo da je Podravka Vegeta u 14 odigranih kola, osim poraza od Lokomotive, upisala i neočekivan poraz u Koprivnici od Dugog Sela 25:26 pa umjesto očekivanih 26 u prvenstvu ima 24 boda, trenutno dva manje od Lokomotive koja ima i jednu utakmicu manje. Bez obzira na bolan poraz, ekipa mora nastaviti s utakmicama i pripremati se za sve ono što im slijedi.

Ema Guskić//foto: Ivan Brkić

Sutra igramo sa Zametom u Rijeci. Ekipa je to koja je pri dnu tablice, ali moramo ući maksimalno fokusirane i držati taj ritam do kraja utakmice. Igrat ćemo jaku obranu i vući u leđa i cilj je da poboljšavamo našu igru iz utakmice u utakmicu – rekla je Ema Guskić.

Antonio Pranjić//foto: Ivan Brkić

Nakon nedopustivog poraza u prošlom kolu, slijedi nam novi izazov i gostovanje u Rijeci, protiv ekipe Zameta koja pod vodstvom novog trenera u drugom dijelu sezone izgleda bolje. Mi idemo u Rijeku po nove bodove i tražit ćemo od naših cura, maksimalnu angažiranost i igru na najvećem nivou jer samo tako možemo napredovati iz utakmice u utakmicu – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Utakmica je na rasporedu u 20.00 sati u Centru Zamet u Rijeci.