Rukometašice Podravke u trećem kolu 1.HRL za žene putuju na gostujuću utakmicu u Trogir. Utakmica će se igrati u subotu 24. rujna s početkom u 17.30 sati u SD Vinko Kandija u Trogiru, a sudit će ju sudački par Pavić-Torbarina. Uoči utakmice smo porazgovarali s trenerom Željkom Babićem te igračicom Andreom Šimarom.

Vjerujem  u ono što je važno, a to je da se nikad ne smije podcijeniti nijednog protivnika pa tako ni ekipu iz Trogira. Imaju dvije, tri zanimljive igračice. Ono što mi radimo kao i svaki put je video analiza protivnika u kojoj je cilj vidjeti njihove jače i slabije strane te to treniramo uoči utakmice. Želimo držati visoke standarde u defanzivnoj igri i u napadu imati disciplinu i organizaciju da svako radi ono što treniramo i da budemo što precizniji u samoj utakmici.

Za vikend nas očekuje utakmica s Trogirom koja je korektna ekipa. Na nama je da uđemo jako u utakmicu, da odigramo čvrstu obranu i iz te obrane povucemo i zabijemo lake golove, te da smanjimo tehničke greske na minimum.
Iza nas je prijateljska utakmica sa Siofokom u kojoj smo pokazale da možemo i to nam je svakako dalo samopouzdanja za nastavak natjecanja u hrvatskoj ligi. Vjerujem da ce svaka igračica dati svoj maksimum i da će rezultat presuditi u našu korist.