Rukometašice Podravke su danas iza ručka otputovale u mađarski Székesfehérvár gdje su odigrale još jednu prijateljsku utakmicu s domaćinom Alba Fehérvár. Utakmica je završila rezultatom 29:17 u korist domaćin, poluvrijeme je bilo 15:10.
Dvoboj je u prvom poluvremenu još i davao neku neizvjesnost i iako je mađarska ekipa kontrolirala rezultat, zalaganje podravkašica nije izostalo. Na poluvrijeme su naše cure otišle s pet pogodaka zaostatka i rezultatom 15:10.
U drugih 30 minuta je za neki preokret ipak nedostajalo i malo sreće. Nakon što nismo realizirali neke sigurne pogotke, uvukla se nervoza u ekipu, a to je doprinijelo i većem broju tehničkih pogrešaka i izgubljenih lopti u nastavku. Mađarska je ekipa tako nastavila povećavati svoju prednost te utakmica završava 29:17 u korist domaće ekipe. Trener Babić nakon utakmice nije mogao biti zadovoljan.
,,Sigurno jedna teška utakmica i težak poraz. Moramo svi razmisliti zašto se on desio. Kad imate 20 tehničkih pogrešaka ne možete imati normalan rezultat koji mi danas nismo ni imali. Moramo porazgovarati i nastaviti trenirati, ali i naći razloge zbog kojih se ovo dogodilo – rekao je trener Babić. 
Uzvrat je za dva tjedna u Koprivnici, a dotad će ekipa nastaviti s prvenstvenim ogledima kao i pripremama za 3. kolo pretkvalifikacija za Europsku ligu koje dolazi u prosincu.
Podravka Vegeta: Tucaković (2+1), Bešen 6 ;Zadravec 2, Vuković, Stelmakh 1, Popović, L. Kalaus 3, Šenvald 4(1), D. Kalaus 1, Mrđen, Vuljak, Barišić 4(3), Šimara 1, Pandža 1. Trener: Željko Babić.