Rukometašice Podravke Vegete su odigrale još jednu pripremnu utakmicu, a danas je bio na rasporedu ogled s Bjelovarom, odličnom ekipom s kojom se posljednjih godina susrećemo na Final Fouru hrvatskog ženskog kupa. Bjelovarčanke su se u prvom poluvremenu dosta dobro držale, ali su podravkašice ušle u svoj ritam te se s nekoliko presječenih lopti i brzih pogodaka odvojile te rezultat od 20. minute susreta do kraja nije dolazio u pitanje. Odlična je vijest da je svoje prve minute nakon ozljede upisala i Ana Turk koja je i postigla pogodak. U strijelce su se upisale i mlade snage, Una Ivančić i Lea Smiljanec, a odlično je u obrani odigrala i mlada Tara Đelekovčan. Talentirana mlada vratarka Nika Galinec danas je isto tako bila odlična s tri upisane obrane dok je iskusna Tucaković branila veći dio utakmice i upisala ukupno deset uz jedan sedmerac. Danas su najefikasnije bile Vuković sa osam pogodaka i Pandža sa sedam pogodaka. Utakmica je završila rezultatom 24:36 u korist podravkašica, a sada slijedi priprema za subotu kada se ekipa vraća prvenstvenim obavezama.
Podsjetimo, utakmica s Kokom je na rasporedu u subotu s početkom u 19.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo. U sljedeća dva tjedna na rasporedu su još dvije međunarodne pripremne utakmice i to s Krimom i Siofokom.
Podravka Vegeta: Tucaković (9+1), Galinec (3); Zadravec 2, Turk 1, Vuković 8, Stelmakh 2, Guskić 6(4), Strugar 1, Mrđen 3, Vuljak 3, Pandža 7, Ivančić 2(1), Đelekovčan, Smiljanec 1. Trener: Željko Babić
Foto: Romana Mihalec