Rukometašice Podravke Vegete će u srijedu na domaćem terenu u 24. kolu 1.HRL za žene dočekati ekipu Umaga. Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo, a najavili su ju trener Antonio Pranjić i igračica Nikolina Zadravec.

Trener Antonio Pranjić//foto: Ivan Brkić

Dolazi nam ekipa Umaga koja je trenutno posljednja na ljestvici no koja u svojim redovima ima par igračica koje već dugi niz godina igraju u najvišem rangu. Sigurno će fokus biti na nama i na našoj igri. Želimo nametnuti naš brzi ritam od početka te ga držati svih 60 minuta. Sutra nam se u sastav vraća mlada Katja Vuković koje u Splitu nije bilo zbog prehlade. Moram reći kako nas je pogodila vijest kako je Ema Guskić u utakmici protiv Lokomotive zadobila najtežu moguću ozljedu te mora na operaciju križnih ligamenata što znači da Eme neće biti dulje vrijeme. Ema je izuzetna osoba te jako bitan kotačić u našoj igri i izvanredno je trenirala te nam je žao što joj se to dogodilo baš sada u ovom posljednjem periodu kada smo svi zajedno radili na ostvarenju željenih ciljeva. Ozljede su sastavni dio sporta i ovim putem joj u ime cijele ekipe želim što brži oporavak i da nam se vrati što jača – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Nikolina Zadravec// foto:Ivan Brkić

U srijedu nas na domaćem terenu očekuje utakmica protiv posljednjeplasirane ekipe iz Umaga. Mislim da moramo maksimalno angažirano i agresivno ući u utakmicu, biti sto posto fokusirane i odraditi sve što dogovorimo s trenerom te sam sigurna da dva boda ostaju u Koprivnici- rekla je Nikolina Zadravec.

Ulaz u dvoranu je slobodan, a utakmica počinje u 18.00 sati.