Rukometašice Podravke Vegete će prvog dana mjeseca travnja, točnije u subotu s početkom u 16.00 sati na domaćem terenu dočekati ekipu Bjelovara. Utakmica je to 20. kola 1.HRL za žene, a ulaz u dvoranu je slobodan. Utakmicu će suditi sudački par Kirasić/Stipetić. 

O nadolazećoj su utakmici više rekli trener Antonio Pranjić i igračica Ema Guskić.

Slijedi nam treća utakmica u tjedan dana, ovoga puta na domaćem terenu protiv trećeplasirane ekipe prvenstva Bjelovara. Imaju odličan mix iskusnih i mladih igračica, a mi želimo ostati u dobrom ritmu, odigrati kvalitetnu i čvrstu obranu, imati brzu tranziciju i naravno nastaviti pobjednički niz – rekao je trener Antonio Pranjić uoči subotnjeg ogleda. 

Igramo s Bjelovarom, ekipom koja se bori za treće mjesto. Na svim pozicijama imaju dobre igračice tako da moramo krenuti s jako dobrom obranom kako bi iz toga vukli u leđa i zabijali lake golove. Pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa da nas dođu podržati u što većem broju – rekla je Ema Guskić. 

Ovo je prilika da subotnje popodne provedete u sportskom okruženju jer će uslijediti pauza za reprezentaciju te se ekipa klupskim obavezama vraća sredinom travnja. Bez obzira na to djevojke koje nisu u reprezentaciji trenirat će uobičajeno i pripremati se za nastavak sezone i obaveza u Kupu i prvenstvu.