Rukometašice Podravke Vegete u subotu kreću put Slavonije gdje ih očekuje utakmica 25. kola 1.HRL za žene protiv Osijeka. Posljednja je to utakmica na gostujućem terenu, a podravkašice očekuje još jedna utakmica na domaćem terenu protiv Zameta, a nakon toga okreću se pripremama za ovogodišnji Final Four hrvatskog ženskog Kupa u Poreču, koji je na rasporedu od 25. do 27. svibnja. Uoči ovog gostovanja izjave su dali trener Antonio Pranjić i Katja Vuković.

U subotu nas očekuje posljednja gostujuća utakmica protiv ekipe Osijeka. Od prve minute moramo ući borbeno i angažirano te iz čvrste obrane postizati brze golove. Moramo opravdati ulogu favorita i naravno uzeti dva boda – rekla je Katja Vuković.

Sutra gostujemo u Osijeku kod ekipe koja već nekoliko sezona ima par iskusnih igračica u svojim redovima koje odlično nadopunjavaju i mlade igračice. Želimo u Osijeku odraditi utakmicu na maksimalnom nivou, a kao i uvijek tražit ćemo čvrstu i pokretljivu obranu te što više napada na njihovu nepostavljenu obranu. Želimo nastaviti pobjednički niz i vratiti se u Koprivnicu s nova dva boda – rekao je trener Antonio Pranjić.

Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati, a o rezultatu ćemo vas kao i uvijek obavijestiti putem naših društvenih mreža i web stranice. Posljednje 26. kolo bit će u Koprivnici 20. svibnja kada nam dolazi riječki Zamet, a o terminu ćemo vas naknadno obavijestiti.