Rukometašice Podravke Vegete su upisale još jednu uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Trogiru. Odigrale su 3. kolo 1.HRL za žene uoči reprezentativnog tjedna koji je ispred njih i ponovno pokazale izuzetnu disciplinu i želju te borbenost na terenu. Današnji rezultat kojim su slavile bio je 15:35, poluvrijeme 6:16. Dovoljno je reći da neizvjesnosti nije bilo i da je Podravka nametnula svoj ritam od prvih minuta, ali pohvale i Trogiru koji je u ovoj sezoni pristupio 1.HRL te je ovo za njih u svakom smislu bila utakmica od velikog značenja.

U redovima podravkašica danas su najefikasnije bile Šimara sa sedam i Barišić sa šest pogodaka no sve su igračice iz zapisnika u potpunosti opravdale povjerenje trenera. Nakon utakmice svoje izjave su dali trener Željko Babić i Andrea Šimara.

Odličan pristup i jako čvrsta i elastična obrana je napravila razliku i donijela visoku pobjedu protiv mlade i borbene momčadi iz Trogira – rekao je trener Željko Babić koji je zadovoljan današnjim susretom. 

Prije svega čestitam svojoj ekipi na dobroj utakmici, te također ekipi Trogira koja je bila borbena cijelu utakmicu i nisu odustajali.
U utakmicu smo ušli bas onako kako je trener zahtijevao od nas, dobra obrana, te dosta lakih golova iz kontre i polukontre. Svaka igračica je dobila svoju minutažu i iskoristila to maksimalno. Sada se okrecemo reprezentaciji i novim izazovima koji su ispred nas- rekla je Šimara. 

Podravka Vegeta; Tucaković, Bešen 10; Zadravec 2,Vuković 1, Stelmakh, Popović 2, Strugar 2, L. Kalaus 3, Šenvald 3, Kalus D. 1, Mrđen 2, Vuljak 2, Barišić 6, Šimara 7, Pandža 4.