Završila su uzbuđenja na još jednoj državnoj završnici. Ovoga puta su red probile kadetkinje koje su u četiri dana odigrale ukupno sedam utakmica. U tih sedam upisale su tek jedan poraz i to onaj današnji u finalu s Lokomotivom 21:16. Bio je to drugi međusobni susret ovih ekipa na ovogodišnjoj završnici. U skupini je slavila Podravka, ali u borbi za zlato bolje su bile igračice Lokomotive. Vodila je Lokomotiva na samom otvaranju pa su se priključivale podravkašice, ali bi se Zagrepčanke odvajale ponovno na 2-3 pogotka. Petnaest minuta prije kraja bilo je 12:12 no nisu tu uspjele prelomiti podravkašice i nastavila je u istom ritmu Lokomotiva te na kraju i zasluženo slavila.

Najefikasnija je Podravkina igračica u finalu bila Lea Smiljanec sa sedam pogodaka.

Bilo je ponovno prilično zahtjevno za sve ekipe s tempom od dvije utakmice po danu pa je odmora bilo malo no cure trebaju biti zadovoljne jer su u jakoj konkurenciji osigurale drugo mjesto u državi i srebrnu medalju. Bravo, Podravka, bravo cure i bravo za trenerice Đurđicu Zečević te Barbaru Stančin. Hvala navijačima što su bodrili naše cure i što nisu puštali bubnjeve i trube do zadnjeg sudačkog zvižduka.

Uslijedilo je proglašenje na kojem je Podravka zasluženo uzela tri nagrade za najbolje pojedinke.

Najbolja je igračica završnice (MVP) Tara Đelekovčan, najbolja kružna napadačica Iva Stručić, a najboljom vanjskom igračicom proglašena je Gabriela Domović. 

PODRAVKA VEGETA: Jakupanec, Domović 3(1), Cvelber 3, Miklić, Stručić 1, Zvonar, Smiljanec 7(1), Javorić, Marijanović, Rumek 1, Đelekovčan 1, Horvat, Gregurić, Hajdinjak, Napan, Adžaga. TRENERICA: Đurđica Zečević.