U  5.kolu 1.HRL lige U16 ,pobjedama protiv dva osječka kluba osvojena su 4 nova boda. Sam pogled na rezultate 44:2 protiv Olimpije i 42:19 protiv Osijeka, dovoljno govori, koliko su Podravkašice bile u svakom smislu superiornije u odnosu na oba protivnika, što je ,uza sve slabosti protivničkih ekipa u prvom redu pokazatelj kontinuirano dobrog rada s mlađim uzrastima u našem klubu.

Obje utakmice bile su od početka „jednosmjerna ulica“ koja je vodila visokom krajnjem rezultatu u našu korist. No usprkos tome igralo se maksimalno koncentrirano, bez imalo opuštanja, obrana je dobro funkcionirala, a u napadu je realizacija bila na visokom nivou. U obje utakmice nastupile su sve igračice uvedene u zapisnik i sve do jedne upisale su se u listu strijelaca. Takav pristup očekujem od igračica i u svim  daljnjim utakmicama. a rezervi u potencijalu gotovo svake igračice još itekako ima – rekla je Zečević.

Trenutačno ova ekipa drži drugo mjesto na tablici Lige, neporažena s 12 bodova iz 6 utakmica, iza Osijeka koji ima 15 bodova, ali i dvije utakmice više.

Ekipa Podravke igrala je u sastavu: (golovi zbrojeni) A. Marijanović, Ivančić 6, Domović 4, Cvelber 6, Miklić 4, Stručić 8, Zvonar 13, Smiljanec 9, Javorić 2, Rumek 4, Đelekovčan 10, Gregurić 10, Hajdinjak 3, Lengelić 2, Adžaga 5, L.Horvat

Najboljim igračicama proglašene su Katja Gregurić (1.utakmica) i Iva Stručić (2. Utakmica) .

Izvješće o utakmici pripremila: Đurđica Zečević

Rezultati:

Podravka – Olimpija  44 : 2 (25:0)

Podravka – Osijek    42:19  (17:7)