Nedjeljno poslijepodne bilo je rezervirano za odigravanje zaostale utakmice 16. kola 2.HRL sjever, a protivnice su u tom susretu bile rukometašice Đurđevca. Drugoplasirana je to ekipa 2.HRL sjever koja ima 26 bodova, šest manje ima Podravka dok šest više od Đurđevca ima Zelina. Iako su se podravkašice dobro držale domaća je ekipa u potpunosti opravdala svoju kvalitetu i upisala pobjedu 31:23. Ne treba ni govoriti da su u protekloj sezoni konkurirale za ulazak u 1.HRL za žene što dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.

Slično kao i u Zelini, pobijedila je iskusnija i u ovom trenutku kvalitetnija domaća ekipa. Naše djevojke,već pomalo umorne od napornog natjecateljskog tjedna, pružile su dostojan otpor, ali za neki pozitivan rezultat nije bilo snage. Još uvijek su kod pojedinih igračica vidljive velike oscilacije iz utakmice u utakmicu, od dobrog do slabijeg izdanja i obratno što treba vjerojatno pripisati akutnom zamoru i pomanjkanju iskustva. Konstantno dobru igru pokazala je Domović a u ovoj joj se utakmici ponovno prikljućila i jako dobra Lea Smiljanec – rekla je Đurđica Zečević. 

Podravka LINO: Jakupanec, Domović 7, Cvelber 2,Miklić 3, Zvonar, Smiljanec 9, Javorić, Marijanović(G), Rumek 1, Đelekovčan 1, Horvat(G), Gregurić, Hajdinjak,Napan, Adžaga