romana portret

Nadzorni odbor Rukometnog kluba Podravka s.d.d. je na sjednici održanoj prošlog tjedna, a u cilju unaprjeđenja promocije i komunikacije s ciljanim javnostima odlučio buduću komunikaciju s medijima, sponzorima, navijačima, ali i ostalim dionicima u sportskom okruženju povjeriti magistrici Odnosa s javnošću Romani Mihalec iz Koprivnice. Riječ je o osobi koja je svoje dosadašnje radno iskustvo stjecala na Srcu TV kao novinar reporter u Glasu Podravine i Prigorja kao radijski novinar i urednik te novinar u tvrtki Planmedia d.o.o.

Ova je odluka donesena s ciljem jačanja imidža Rukometnog kluba Podravka na lokalnoj i nacionalnoj razini, ali i izvan granica Hrvatske, a u skladu sa zahtjevima suvremene tehnologije i definiranim ciljevima kluba u novoj sezoni 2018/2019.

Namjera je ažurnom i kontinuiranom komunikacijom, putem različitih kanala komuniciranja, sa svim prethodno navedenim javnostima unaprijediti dosadašnju komunikaciju o igračkom kadru, pripremama, domaćim utakmicama, gostovanjima, turnirima kao i ostalim aktivnostima aktualnih prvakinja Hrvatske, rukometašicama Podravke Vegete i stručnom stožeru koji ih vodi i prati.

Poseban naglasak stavljen je i na komunikaciju s roditeljima čija djeca su dio omladinskog pogona kako bi, uz atraktivan fotografski, tekstualni, ali i video sadržaj koji će se reproducirati putem tradicionalnih, ali i modernih oblika komunikacije, što prije imali informacije o aktivnostima mladih nada koprivničkog rukometa.

Ovom prilikom Rukometni klub Podravka želi se još jednom zahvaliti svojem dugogodišnjem suradniku i prijatelju Kluba Ivi Čičinu-Mašanskeru, legendi koprivničkog novinarstva koji je svojim vrijednim i predanim radom zajedno s Klubom živio rukometnu čaroliju od šezdesetih godina prošlog stoljeća pa sve do danas i postavio čvrste komunikacijske temelje na kojima će Klub i dalje rasti. Ponosno tvrdimo da je Ivo Čičin – Mašansker bio i ostat će dio rukometne obitelji u kojoj je vrijedno prikupljao i izvještavao o najvećim uspjesima zbog kojih je danas Podravka, klub koji će zauvijek ostati zapisan na europskoj rukometnoj karti. Uz dugogodišnju suradnju, ali i cjelokupni angažman, tekstove, fotografije kao i administriranje društvenih mreža i službene stranice, novinar i kroničar Ivo Čičin Mašansker Klubu je dao ono najvrjednije, svoje srce i bezuvjetnu ljubav na kojoj mu je Klub beskonačno zahvalan i koju će zauvijek pamtiti. Njegovo mjesto u domaćoj dvorani biti će i nadalje rezervirano samo za njega, a vrata Kluba mu ostaju zauvijek otvorena.

Rukometni klub Podravka s.d.d.