Prije dva tjedna proglašeni su najbolji sportaši Koprivnice za 2022. godinu, a ponajbolje sportašice i sportaši te sportske ekipe su i danas odjenuli svečane kombinacije i odazvali se proglašenju za one najuspješnije i najperspektivnije u Koprivničko-križevačkoj županiji za 2022. godinu.

Nominirani i proglašeni najbolji sportaši i sportašice županije za 2022. godinu

Nominacijsko je priznanje za najbolju sportašicu županije dobila vratarka RK Podravke Vegete Antonia Tucaković, a u kategoriji najperspektivnije ponovno je priznanje pripalo mladoj vratarki Niki Galinec.

Zajednička fotografija predstavnika nominiranih i proglašenih ekipa

Nominacijsko priznanje za najbolju sportsku ekipu preuzela je u ime prve ekipe Podravke Sara Šenvald dok je za perspektivnu ekipu za 2022. godinu priznanje preuzela Ena Cvelber s obzirom da su kapetanica i dio ekipe odsutne zbog nastupa na Mediteranskom prvenstvu.

Profesor Ivan Pal, predsjednik NO RK Podravke primio je priznanje za zaslužnog sportskog djelatnike od strane Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

Nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika je kao i na gradskom proglašenju prije dva tjedna zasluženo primio profesor Ivan Pal, predsjednik NO RK Podravke. Čestitke svim dobitnicama i dobitnicima te nominiranim sportašicama i sportašima na priznanjima i nagradama.

Foto: Ivan Balija/e-podravina